RIHANNA, PAUL, KANYE OG SÅ MARTIN OG TIM!

RIHANNA, PAUL, KANYE OG SÅ MARTIN OG TIM!

Okay, vi sku’ egentlig bare lige jamme lidt, Martin og jeg. Det gik helt galt, og vi endte med at tage den om, ca. hundrede tusind gange. Da vi endelig efter en times tid, var tilfredse med vores helt uperfekte, perfekte cover, fandt vi ud af, at det medie vi havde filmet det i, havde gjort sådan at vi ikke kunne få lov, at dele det. NOOOO! Det MÅTTE ku’ lade sig gøre at dele vores GENIALE, REVOLUTIONERENDE cover af Rihanna, Paul McCartney og Kanye West. Så ja… Vi filmede os selv, filme os selv. Haha. Her er vores uperfekte, perfekte cover af “Fourfive Seconds.” – og hey, stik lige @Martin_skriver et follow på insta! Han er AWESOME. IMG_5658

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIHANNA, PAUL, KANYE OG SÅ MARTIN OG TIM!