LOS ANGELES: DAG 13 - "DAGENS SKØRE TIP."

LOS ANGELES: DAG 14 – “EN STÆRK DAG.”

 

Idag er en stærk dag. Jeg har et møde på Capitol Records. Lille danske mig, har et møde på store amerikanske Capitol Records. Det er ikke for sjov.

Wikipedia siger: “Capitol Records er et stort amerikansk pladeselskab med hovedkvarter i Capitol Tower i HollywoodLACA. Selskabet blev stiftet i 1942 og blev i 1955 opkøbt af det britiske pladeselskab EMI. Capitol Records indgår i dag i Capitol Music Group, der er ejet af Universal Music Group.

Capitol Records har bl.a. været pladeselskab for The Beatles, Radiohead, Paul McCartney, Iron Maiden – behøver jeg sige mere…?

Og her skulle mit møde altså finde sted idag. På 12. Etage, hvilket passede mig fint. Der er 13 etager, så jeg tager det som et tegn på, at jeg er på vej mod toppen…. 

  

Har altid haft en idé og en drøm om at bare gå direkte ind på et stort pladeselskab som dette, “sparke” døren ind og sætte mig med min guitar og spille og synge af lungerne fulde og sådan skulle jeg altså få min første million dollar pladekontrakt….

Men som jeg sidder her i receptionen og venter, er jeg ret glad for at jeg ikke har fået gjort virkelighed af den idé, for det var jeg vist ikk kommet særlig langt med. Der er vagter og man kommer ikk særlig langt hvis man ikk står på listen og har et møde sat op. Heldigvis står jeg både på listen og er ventet. Jeg skal mødes med en Grammy Award vindende producer, der har solgt millioner af albums.

Jeg tror lige jeg så Paula Abdul, gå ind i elevatoren…

Mens jeg sidder og venter tålmodigt/utålmodigt, går der en lind strøm af smukke, smarte og kunstneriske typer ind og ud af dørene. Jeg genkender nogle af dem og de smiler høfligt og er meget chillede. Og det kan de vist også roligt være, hvis de er på vej op i et studie, for at indspille på Capitol Records.

 

Som ventetiden, bliver længere og længere og hvert et Billboard Magazine er bladret igennem, begynder jeg at blive en smule nervøs. Jeg sidder på et af verdens sejeste pladeselskaber og skal mødes med en Grammy Award vindende producer og forstår slet ikk at de her mennesker, jeg bliver ved med at få interesse fra, bruger deres tid på mig. Det er ikke fordi jeg tvivler på mit talent, eller fordi jeg vil ha’ mine læseres ros og opbakkende ord (but feel free;) – jeg er udmærket klar over, hvad jeg er i stand til og hvilken størrelse og kaliber mit talent har og er, men jeg har altid set på mig selv udefra og det jeg ser, er en lille dreng, med en kæmpe stor drøm, som bliver ved med at lære og bliver ved med at dygtiggøre sig selv og at jeg SLET ikke er så dygtig endnu, som jeg tror jeg har potentialet til at blive i min sangskrivning lyrik, sang, performance osv… Forhåbentlig kan mit møde, hjælpe mig med at forme mit team omkring mig og finde de rigtige producere, det rigtige pladeselskab osv….  Som tankerne flyver afsted, går en elevator pludselig op og en lille sød pige kommer ud af elevatoren. “Tim Schou?” (Shoe) – hun viser mig op til 12. Etage…. And here we go.

 

Efter mødet er jeg tilbage i lejligheden og skynder mig ud af mit “dress to impress” kostume…..

 

….og ind i et meget mere komfortabelt stykke tøj, klar til at tænke mit møde igennem oppe ved poolen.

 

Mødet gik sådan set rigtig godt! Masser af ros og en tro på mit talent fra en yderst kompetent herre, der gerne vil hjælpe mig. Men alligevel har jeg lidt den her følelse af; “And then what?” – her sidder jeg så og finder mig selv i et super følsomt øjeblik, det sker ind imellem, især når jeg er kommet ud fra et møde eller et pitch, hvor “magtfulde” mennesker har bedømt mig og min musik. Når det sker, så lukker jeg ned og min verden føles som om den først lige er startet og at jeg ikke engang aner, hvor pokker jeg er i min karriere. Så i aften, vil jeg bare lukke ned og være mit følsomme selv. Det gode ved den her følelse, er at den er meget stærk, når jeg kommer ud på den anden side af den og bruger den til endnu engang at tanke min ego engine op til ENDNU engang, at køre på for fuld smadder…. I morgen.

IMG_5816

 

 

 

4 kommentarer

 • Maria B

  Fedt at du ikke ligger skjul på din tro på dig selv. Dét er fedt!

  Håber du bliver en fucking verdensstjerne! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uli

  #Fingerscrossed und #DaumenDrücken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Så det var det, du skulle. Awesome!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise S

   Hvorfor er det at den ikke lige poster alt, hvad jeg skriver? Argh!! Men skrev.
   Fingers crossed and please keep us updated :))) Jeg tror på det ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: DAG 13 - "DAGENS SKØRE TIP."