LOS ANGELES: DAG 18 - "IT'S A 'SCHOU' KINDA DAY...."

LOS ANGELES: DAY 23 – “MOMMA, I’M GONNA BE IN A LOCAL HOLLYWOOD MAGAZINE!”

DANISH VERSION: Okay, så udover at spille showcases, rende rundt på Roosevelt Hotel I forbindelse med “MUSEXPO,” denne uge og hilse på super vigtige mennesker, som højst sandsynligt har glemt mit navn, ligeså snart håndtrykket er overstået, så har jeg også været så heldig, at få en artikel i et Hollywood magasin der hedder “Local Wolves.” Idag var fotoshootet for denne artikel, og det var PISSE FEDT! Artiklen og billederne kommer ud i maj. Jeg elsker at lege med billeder og kunsten i et fotografi og udover, at jeg er på toppen over at de vil have mig i deres magasin, selvom jeg ikke er lokal, så er jeg sikker på, at det også bliver en fin lille cornerstone til min mors scrapbog.

ENGLISH VERSION: So, besides running around showcasing and mingling at Roosevelt Hotel at the “MUSEXPO” this week, shaking hands with super important people, who will probably forget my name within the hour, I have also been lucky enough, to nail an article and shoot, for a local Hollywood fashion/music magazine called “Local Wolves.” Today was the day of the shoot and I LOVED it. I love the art in photographs and how you can play around with lines and angles. The article should be out in May and besides the fact, that I’m stoked to be featured in this magazine, I’m sure it’s also gonna be a nice little cornerstone for my mom’s scrapbook too.

DANISH VERSION: Vi endte shootet på Santa Monica Pier, hvor vi mødte de to sødeste pinke piger! Autumn Beury & Kaylyn Weir. De passede perfekt ind i vores tema, som var en kontrast-idé der gik ud på, at ha mig i råt, sort og stilet tøj og så sætte mig i et lidt blødere og mere farvefuldt miljø. Jeg var hurtig på aftrækkeren og spurgte de to, netop farvefulde piger, om de gad skyde et par skud med mig. Det ville de gerne og det viste sig at de begge var modeller og den ene var fotograf og de var lige kommet fra et andet shoot, derfor var de stylet som de var. What are the odds. Endnu engang skinnede solen på mig og jeg glæder mig til at vise Jer billederne, med tøserne.

ENGLISH VERSION: We ended the shoot at Santa Monica Pier, and just as we thought we were done, we ran into these 2 super cute pink ladies. Autumn Beury & Kaylyn Weir. They had JUST the look for the theme, that Madison and I had been shooting all day, which was a contrast-idea based on me in all black, raw and stylish clothing and then put me in a more fluffy, softer and colorful environment. I was fast on my feet and asked them, if they would do a couple of shots with me. They said yes and they told us that the reason why they were styled like this, was due to the fact that they came from a shoot themselves, so they’re both models and the one’s a photographer. What are the odds. Once again my lucky star, was shining bright. Can’t wait to show you the pictures with these pink kitty cats.

DANISH VERSION: At tage på fotoshoot med en komplet fremmed fotograf, kan være ret så grænseoverskridende. Lidt ligesom at skrive en sang med en komplet fremmed. (Et såkaldt, ‘co-write’) Det kan gå den helt gale vej, hvis ikke jeg connecter med fotografen, eller hvis jeg ikke føler mig tryg, til at være naturlig foran kameraet.

Heldigvis “klikkede” (fik du den?) Madison og jeg med det samme. Vi havde samme smag og vi så de samme linjer og vinkler i billederne. Det hele blev til en 4-5 timers shoot på Melrose Avenue, i Venice og Santa Monica Pier. Endnu en fantastisk dag i Los Angeles.

ENGLISH VERSION: To go on a photoshoot with a complete stranger, can be kinda scary, because you wanna be natural and intimate in front of that camera. It’s the same when I’m writing songs with a new co-writer. You open up to a complete stranger, for the sake of art. And it can go the wrong way very easily, if you and the photographer don’t “click.” (get it?) Luckily, Madison and I connected the minute we met. We saw the same lines in the pictures and had somewhat the same taste. After 4-5 hours of shooting, we were done and very satisfied. We’d been at Melrose Avenue, Venice and Santa Monica Pier. One more amazing day in the city of Angels.

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: DAG 18 - "IT'S A 'SCHOU' KINDA DAY...."