LOS ANGELES: DAY 23 - "MOMMA, I'M GONNA BE IN A LOCAL HOLLYWOOD MAGAZINE!"

LOS ANGELES: DAG 27 – “SONY, FARMOR, CEREAL BOXES OG EN HJERNE I TOMGANG.”

FullSizeRender-43

(ENGLISH VERSION BELOW.)

Nogle gange har jeg bare brug for, at gå ned og glo på cereal boxes.

Og sådan en aften, var det i aften.
Den her måned har været (og er det stadig) vanvittig, fantastisk, stressende, magisk og alle mulige andre ord som jeg ikke kan huske lige nu, men den er endt på den mest mærkelige og sørgelige måde, med min farmor der, ud af det blå, pludselig måtte forlade denne verden.
Jeg har arbejdet som en sindssyg, den sidste måned her i LA og idag har jeg signet en kontrakt med SONY /ATV/ICEBERG. (wuhu, en noget ambivalent følelse oveni i min farmors død.) Vi fejrede det med lækker middag. Jeg var på toppen efter at have arbejdet 10 år, for at komme hertil i min karriere. Jeg var på vej hjem og gik på Hollywood Boulevard , da min far skrev til mig; ” Hej Tim, det er far. Jeg er nødt til at fortælle dig, at din farmor blev kørt på hospitalet her til aften og sov stille ind, i løbet af natten. ” – De ville have ventet med at fortælle det, fordi de vidste at jeg havde en dejlig dag i LA med signing og alt det, men selvfølgelig skulle de sige det med det samme. Lige meget hvilke signinger og fester, jeg får gjort mig i løbet af min karriere, er der intet der overskygger familien. Det kom som et chok. Det var helt uventet og ud af det blå. Hun havde fået en blodprop i benet. Shay, min bedste ven herovre fortalte mig at “måske ville hun bare med på min rejse herovre, og det her, var den eneste måde for hende at opleve min verden på. ” – Den tanke hjælper meget.
Uden mere snak, så vil jeg bare stå her i Wahlgreen’s på Hollywood Boulevard og glo ind i en gigantisk væg af “Cornflakes” og “Fruity Loops,” indtil min hjerne er tom for information.
Måske du også har brug for en hjerne i tomgang i ny og næ. Så værsgo og glo….
Sov sødt Famse og velkommen til min verden.
  

  

Sometimes I just need to go down and look at cereal boxes .
And that’s the kind of night I had tonight.

This month has been (and still is) crazy , great , stressful, magical, but it ended in the most strange and sad way, with my grandmother who, out of the blue, suddenly had to leave this world.

I’ve been working like a crazy person this past month in L.A. and I signed a deal with SONY/ATV/ICEBERG today, and we went celebrating. I was over the moon, after working 10 years to get to this place in my career. I was walking home on Hollywood Boulevard, when my dad wrote a text to me saying; “Hi Tim, daddy here. I need to tell you, that your grandma was brought to the hospital tonight, and passed away during the night.” – It came as a shock, as it all went so fast. She wasnt really sick. Shay, my best friend over here told me that “maybe she just wanted to go on this journey with me and this was the only way for her to do that.” – that’s a very comforting thought to me.

Without more talk I’ll just stand here at Wahlgreen ‘s on Hollywood Boulevard and stare into a gigantic wall of ” Cornflakes ” and ” Fruity Loops ,” until my brain is empty of information.

Maybe you also need a brain timeout. So go ahead….

Rest in peace grandma, and welcome to my world!


 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: DAY 23 - "MOMMA, I'M GONNA BE IN A LOCAL HOLLYWOOD MAGAZINE!"