LOS ANGELES: RECAP VIDEO OF MY APRIL IN 4,5 MINUTES.

LOS ANGELES: DAG 42 – “10 gode grunde til hvorfor jeg er pjattet med at SONY backer mig.” 

IMG_6863

(ENGLISH VERSION BELOW.)

Der har været stille på bloggen, pga. sørgelige omstændigheder hjemme i Danmark, som jeg var nødt til at tage hjem til.

2 begravelser (som om én ikke skulle være nok!) og jeg har derfor ikke rigtig kunne få mig selv til at skrive noget, fordi det hele virkede lidt ligegyldigt. Men idag har SONY/ATV sat mig i et studie, som fik smilet frem på mine læber. Her kommer 10 gode grunde til hvorfor!

Bonus-info: Dagens studie er A.J.’s Studie (Backstreet Boys.) Endnu en ting der sætter min verden i perspektiv og helt sikkert ryger på mit opfølgende Twilight zone blog-indlæg. Jeg har turneret Europa med A.J. og drengene for et par år siden, og af alle studier i L.A. – Og tro mig, der er MANGE, så lander jeg selvfølgelig i hans studie… Spooky

IMG_6846

IMG_6848

IMG_6849

IMG_6850

IMG_6851

IMG_6852IMG_6853

IMG_6855

IMG_6856

It’s been a little quiet on my blog lately, but for a reason. Sadly there’s been 2 funerals back home in Denmark I had to go home for, to be with my loved ones.

Because of that, it’s been hard for me to really write anything here on this blog, as it all just seemed useless.

But today, the SONY/ATV team, put me in a studio that put a smile on my lips, and I couldn’t help but post it. So above is 10 good reasons to why I love being a part of the SONY/ATV/ICEBERG family.

Bonus info: The studio I worked in today, is AJ’s studio (from the Backstreet Boys) that I supported 2 years ago on the Backstreet Boys’ European tour. What are the odds? Out of all the studios in L.A. I end up in AJ’s studio? So that’s definitely one more thing that goes in my “twilight zone” blog post, I’m writing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: RECAP VIDEO OF MY APRIL IN 4,5 MINUTES.