LOS ANGELES: DAG 44 - "HVORNÅR VED MAN OM MAN HAR FUNDET HJEM?"

LOS ANGELES: DAG 52 – “SÅDAN BOR JEG I HOLLYWOOD. SÅ FATTIG, SÅ LYKKELIG.”

 

(English version below.)

Nogle tror måske at jeg lever på den grønne gren her i Hollywood, pga diverse pool og jacuzzi billeder på instagram osv. Jeg husker et foredrag, jeg gav på en efterskole hjemme i DK og alle eleverne blev ved med at spørge, hvor fedt det var at være rig, selvom hele mit foredrag gik ud på, at det ikke handler om penge, men om at lave det der gør dig glad. Alle børnene troede at når man er den mindste smule kendt, så er man også tosset rig. Og det har de måske også ret i, men for de flestes tilfælde, bare ikke lige rig på den måde som de tror.

Og for lige at tage den teori helt ned, så viser jeg her mit noget sparsomme værelse frem, som jeg har boet i snart en måned.

Og jo, jeg savner da at ha’ et rigtigt værelse med møbler og en lidt mere hjemlig følelse, men samtidig er jeg også ret vild med den her boheme stil og det faktum at jeg bare har en mega skod madras på gulvet at komme hjem til. Det føles altsammen meget kunstnerisk og sætter mig i den helt rigtige stemning ifht. at kanalisere mine tekster og melodier. Og så længe jeg har min guitar, så skal det hele nok gå.

FullSizeRender-47

Så selvom det går RIGTIG godt og der er fuld smæk på karrieren, så er jeg broke as a motherfucker og bor her i den her hippie lejlighed med 6 andre i en 2 bedroom apartment på hjørnet af Sunset + Vine og jeg ELSKER det.

Og nu vil jeg hoppe i jacuzzien. haha.

FullSizeRender-48

Some might think that I’m living it up in L.A. and that I have a lot of money cause of a variety of pool and jacuzzi pictures. I remember a class I gave some young kids at an art school in Denmark. The kids kept asking me how it was to be rich and famous, even though through the whole class I was talking about how it is never about the money, but about making what makes you happy. The kids all thought that the minute you become somewhat famous, you must get rich as well. They might be right, just not rich in the way they think.

And to just bury that theory I will show you guys my room here in Hollywood. It’s pretty much a shit hole, but there’s so much love in it and I live together with 5 other young musicians in a 2 bedroom apartment. And yes, sure I miss my own bed back home and having a real room with furniture and material goods, but at the same time I love this bohemian lifestyle. It goes extremely well with channeling my lyrics and melodies. And as long as I have my guitar with me, I’ll be just fine.

So even with the career going really well over here, I’m broke as a motherfucker. But happy as ever!

And now…. jacuzzi time.

1 kommentar

  • karina

    Det er så fedt at få lov til at være med på din tur, oplevelser, glæde og succeser. Bliv ved med at knokle og drømme min ven – og nyyyyyyd.
    Kram fra den gamle krage ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: DAG 44 - "HVORNÅR VED MAN OM MAN HAR FUNDET HJEM?"