LOS ANGELES: "RECAP OF MY MONTH OF MAY (PART2)"

LOS ANGELES: DAG 64 – “EN VÅD SOLO AFTEN I LONG BEACH.”

  Har haft en vild dag med Thomas Barsøe i Orange County og hans OC HIT FACTORY. Vi skrev og indspillede en sang som jeg er helt på røven over. 

Tog videre til Long Beach bagefter. Tjekkede “The Pier” ud. Fortryllende og månen var så stor. Meget større end min iPhone kan forklare. 

  
  
Fik en “Blue Moon” til ganen og en pork-chop at tygge i, på “Outback steakhouse.” Fantastisk. 
  
Jeg fandt mig selv under et stort pariserhjul. Og der stod jeg og kiggede op mod lys og drømme. 

   

Sidder på en bar i Long Beach. Efter at ha gået i flere timer for at finde en nogenlunde affordable seng at sove i, har jeg endelig fundet et sted og har stillet min guitar og sidder nu på en super lækkert snusket bar, med de helt rigtige typer der passer præcis ind i rammen. Den eneste der ikke passer ind her er nok mig selv. Ham den skandinavisk looking dude der sidder og nørder tekster med blyant og papir og ser meget yngre ud end han burde for at sidde her. Ud af højtalerne flyder Beach Boys! Jeg er lykkelig lige nu. Bare mig, mine tekster, og min Alagash White. Jeg elsker at være alene. Nu kan alt ske.  

Jeg skal være ude kl 11 i morgen formiddag og så går turen til San Pedro, hvor jeg har endnu en session med en anden producer. 
Men det er først i morgen, så jeg sætter mig godt til rette, får skænket mig en “weihenstephaner” og lader tankerne flyde. Folk siger det går af pommeren til i musikbranchen. Hmmm, den forstår jeg ikk. Måske er jeg fuld. Måske er jeg ikk. Servitricen er ihvertfald lækker, det er alt jeg ved.   

Ps. Jeg har downloadet en app der hedder “up you go” – super tripperen. Skulle jeg hilse at sige. 
Pps. Jeg har lige drukket min sidste øl for i aften, troede jeg. Så spillede jukeboksen sgu (ja jukeboksen) “Roxanne” – den kaldte på en “Longfin Lager.” 

Pps. Måske kan jeg nå en øl mere før de kører sidste omgang. 

– “last call.” Bliver der råbt. Så vil jeg dingle tilbage på mit 2-stjernede motel, som en lykkelig mand på 27 år der sig selv som en grøn ung græshoppe der ikke ANER hvad der skal ske, men ser til med åbne øjne og polypper. 

Haha. Bartenderen har lige spurgt om hun måtte lave et “mix shot” til mig. Jeg kunne ikk lade være med at sige ja. 

  

Åh åh. Servitricen siger: “One more?” Mig: “Uhm I thought you Said last round?” Hun kigger på mig og siger “soon.” Jeg svarer: “Well, ONE more Alagash White then.” Hahaha. Åh Gud!

Okay, det her er det sidste I skal høre fra mig men helt seriøst, jeg har ikk tisset i ca. 7 fadøls tid. 

På vej hjem. Kom sgu til at købe en donut. 

  
Og nu til den her bad boy af en seng. 89 dollars for en nat. Travelodge kan klart anbefales hvis man skal et niveau længere ned end f.eks. “Hyatt.” 

    

Godmorgen med briller på.

5 timers søvn og en lettere hovedpine, også kaldet tømmermænd. First thing. Vand og tandbørste. Ja og banan. 
 
Og nu morgenmad og så går turen videre til San Pedro, hvor jeg regner med at skrive en sang om at gå alene på bar og en servitrice jeg ikke fik navnet på.  Yup life is pretty good. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: "RECAP OF MY MONTH OF MAY (PART2)"