LOS ANGELES: DAG 64 - "EN VÅD SOLO AFTEN I LONG BEACH."

LOS ANGELES: DAG 67 – “MAD MAD MAD”

……..MAD MAD MAD………..

(English version below.)

Bliver nødt til at give de her 2 guldkorn videre. Så her kommer de i de 2 næste indlæg.

1. THE BREAKFAST BAR (70 Atlantic Avenue, Long Beach, Californien.)

FullSizeRender-51

Jeg var på eventyr i Orange County, Long Beach og San Pedro, men en helt speciel morgenmads bar står klar i min hukommelse. “The Breakfast Bar” – Alt var lige i min smag. Historien var der, de sødeste mennesker var der, og den bedste kærlighedsmad var der. Og deres mad kurerede mine tømmermænd fra aftenen før. Tak.

IMG_7745

Hvis der er noget jeg elsker, så er det at tage alene på bar, eller restaurant og møde menneskerne der ejer stedet. Og her kunne man virkelig mærke og dufte kærligheden fra kødgryderne og røræggene der lå på panden og sprudlede. Det mest charmerende ved en restaurant er når maden er en familie tradition, der er gået i arv og det var netop det “The Breakfast Bar” var. Som I kan læse på den ret der hedder “Uncle Marcee’s omelet casserde.” som jeg iøvrigt fik, så er hele konceptet god gedigen morgenmad, som er gået i arv fra generation til generation. Hvis ikke det her er kærlighedsmad, så ved jeg sgu ikke hvad er. Det går lige i hjertet på drengen der er vokset op på landet. Det her er dog bedre end noget andet mad, mine forældre nogensinde har kunne formå at servere for mig da jeg var knægt. haha No offense mor og far, men ja I ved det godt. Og fred være med det.

FullSizeRender-50

 

Her føler man sig hjemme og her har man det godt. Velkommen til “The Breakfast Bar.”

IMG_7749

 

Næste tip, bliver en anelse mere greasy…

———————————- English version———————————————–

I simply have to pay these discoveries forward. So here they are in the next 2 blogs.

1. THE BREAKFAST BAR (70 Atlantic Avenue, Long Beach, California.)

I was exploring Orange County, Long Beach and San Pedro, but one discovery stands so clear in my mind. “The Breakfast Bar.” in Long Beach. – Everything was on point for me. The story was there, the sweetest people and the best loving food was there. Plus the food saved me from my hangovers from the night before. Thank you.

If there’s something I’m a big fan of, it would be to go exploring on my own. Sitting at a bar or restaurant on my own and get to know the owners and listen to their stories. And here you could really smell the love from the kitchen and feel the story of this place. The concept of this place is just good strong breakfast, just like their Great Uncle Marcee used to serve for them when they were kids… You could feel it, the minute you walk in, you feel at home.

If you’re ever in Long Beach, you have to make sure to check out this amazing place. This is LOVE and FOOD as it should be.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: DAG 64 - "EN VÅD SOLO AFTEN I LONG BEACH."