LOS ANGELES: DAG 69 - "AMERICAN IDOL. - NÅR MAN FÅR ET TILBUD MAN ALTID HAR DRØMT OM."

LOS ANGELES: DAG 70 – “ENTOURAGE MED MIT ENTOURAGE.” 

Så kom den! “ENTOURAGE.” – Det kom bag på mig den allerede var ude, så jeg var nødt til at tage ind og se den med det samme. Det betød at mit entourage ikke blev lige så stort som det ku ha været. Men jeg fik da samlet en fra American Idol og en sød indisk fætter.

IMG_8043

Filmen er præcis som jeg havde forestillet mig. Som en lidt længere episode af serien. Dog sker der ikke så meget i filmen som der gør i serien. Men jeg ku’ sidde og se det her 10 timer i streg, fordi det er fyldt med de fedeste dialoger og scener, især med karakteren “Ari Gold.” Jeg havde griner på op til flere gange. Og hvis man er en drengerøv, så er den klart værdig at tage ind og se sammen med drengene. Men den slår ikke serien på nogen måde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: DAG 69 - "AMERICAN IDOL. - NÅR MAN FÅR ET TILBUD MAN ALTID HAR DRØMT OM."