LOS ANGELES: DAG 70 - "ENTOURAGE MED MIT ENTOURAGE." 

LOS ANGELES: DAG 72 – “DEN SIDSTE MÅNED I L.A. FØLES STÆRK.”

  
(English version below.)

Jeg er igang med den sidste måned i Los Angeles i denne omgang. Den sidste tid står derfor på at få samlet trådene til min egen EP, som jeg er godt igang med. Det føles stærkt. 

Idag har jeg endnu engang været et smut forbi Thomas Barsoe og hans “OC HIT FACTORY.” 

Vi har fået lavet par numre som meget muligt er den kant, jeg leder efter som pop artist. Lad os alle bede… Eller vi kan også bare krydse fingre for det. 

Udover at være en gedigen sangskriver og producer så er Thomas også ret ferm med fingeren på aftrykkeren af et kamera, fandt jeg ud af. 

Vi fik skudt en lille serie som jeg vil dele her. (Fordi Thomas allerede selv har smidt et par af dem på sin Instagram, den tosse. Han kan godt lide at når man laver noget så bliver det delt og eksponeret med det samme og det kan jeg sgu egentlig også ret godt lide. Ku’ være jeg skulle gå lidt mere efter det for fremtiden, så ville skuffen nok ikk være fyldt med tusind sange der aldrig får set dagens lys.) 

Et stort shoutout skal lyde til dig, Thomas, for at få mig til at føle mig som en champion, selvom jeg er så langt fra at ligne en. Med de bordtennisbolde af et par muller, går jeg vist ikke mange minutter i ringen. 

Billeder af Thomas Barsoe. Vær venlig at kreditere hvis du finder på at stjæle dem. 

   
       

English version———

I’m running on my last month in Los Angeles and I’m spending that time, connecting all the dots for my EP, that I’m working on. It feels pretty badass. (Hence that first picture lol) 

I was back at OC HIT FACTORY today with Thomas Barsoe and we shot some cool pictures. Apparently he’s also great with a camera, besides being a good songwriter and producer. 

The songs Thomas and I have been writing and recording, might just be that edge I’m looking for as a pop artist. 

A big shoutout to you Thomas, for making me feel like a champion, all though I’m far away from looking from one. I guess with that pair of pop-up Popeye muscles, I wouldn’t last one second in the ring. Haha. 

All photos by Thomas Barsoe. Please credit if you end up stealing them. (Which I hope you will.)

   

1 kommentar

  • karina

    Edderrådme nogle feeeede billeder!!!!! Og du har sgu da masser af muller, de passer jo til dig, unge Schou ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: DAG 70 - "ENTOURAGE MED MIT ENTOURAGE."