LOS ANGELES: DAG 72 - "DEN SIDSTE MÅNED I L.A. FØLES STÆRK."

LOS ANGELES: DAG 85 – “ALLE MORGENER BURDE STARTE PÅ EN AMERIKANSK DINER.”

 
(English version below.) 

Igår startede mine 14 dage i studiet med min amerikanske producer og ven igennem 4 år. Vi er igang med min debut EP. 

Jeg startede dagen på “Mel’s diner,” som jeg altid har troet var en total turist fælde lige ved Hollywood Boulevard og derfor ikke gået ind. Denne morgen tænkte jeg, nu gør jeg det sgu. Og måske var det en turistfælde, men fuck det var en lækker morgen. 


Alle morgenener burde seriøst starte sådan her. Jeg smed en quarter i jukeboxen og satte “Surfin’ USA” med “Beach Boys” på. JA TAK! Elsker amerikanske dinere, så er det sagt. 

Bedre start på dagen findes ikke. Jeg fik mig en turkey omelette, grilled potatoes og så den vildeste vitamin juice. 
———————– ENGLISH VERSION ———————

I started my 14 days with my producer yesterday. We’re recording my debut EP. 

I couldn’t think of a better way to get my day kickstarted than going to “Mel’s diner” – this was the best idea ever. A jukebox by my table. I put a quarter in the jukebox and played Surfin’ USA with the Beach Boys. Yup. The EP recording has indeed started. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: DAG 72 - "DEN SIDSTE MÅNED I L.A. FØLES STÆRK."