FAAAAAAARVEEEEEEL....

KONKURRENCE! Hvilke serietitler, hører du?

My_Favorite_Tv_Series_by_IgoR0899Okay, jeg har skrevet en sang. En skør én af slagsen. For nylig udgav jeg min 2. single, Goodbye, som solo artist. Med den udgivelse, fik jeg en rigtig fin anmeldelse fra et online magasin i UK, der hedder “SCANDIPOP” (læs anmeldelsen her) – Tak for det.

Det var en super fin anmeldelse, men jeg kunne ikke lade være med, at føle mig en smule provokeret, af denne sætning: “Besides the cheeky lyrics, of Tim managing to put his favorite Netflix series in the song….” – I omkvædet af “Goodbye,” synger jeg; “I must be breaking bad, to be breaking up with you” – For jeg mener, hvordan kan en serie eje 2 ord, som ‘Breaking Bad’, hvis det nu er sådan jeg havde det, da jeg skrev sangen? – Så jeg kunne altså ikke lade være, med at skrive en hel sang, med alle mine favorit serier, til Scandipop. Her er min sang “SERIES” og jeg synes, vi skal lave en lille konkurrence ud af det. Skriv i kommentarerne herunder, hvilke serietitler, du hører i sangen. Den der kommer tættest på alle titlerne, herinde på bloggen, vinder en lille hemmelig præmie! Ps. Omkvædet, er lidt tricky, held og lykke 😉

 

Næste indlæg

FAAAAAAARVEEEEEEL....