En travl studiemus

LA, DAG 3: SLIK SLIK SLIK SLIK…

…… I laaaange baner!

Igår var en ret turistet dag. Jeg er stadig igang med at ordne min kalender og række ud til mit netværk og få sat sessions osv op, så her i starten, er der plads til at nyde Los Angeles, og jeg leger derfor turist, så meget jeg kan.

Igår startede jeg med morgenmad på Urth Caffé på Melrose Avenue – caféen fra tv-serien “Entourage” – det var ret optur. ELSKER den serie. Udover Entourage stemplet, er det her en virkelig lækker café med et kæmpe udvalg af morgenmad. Go go go….

Bagefter kørte jeg og et par veninder, som jeg ikke aner hvem er, (det kommer nok) op til Griffith Observatory for at klatre lidt i bjerge. Jeg hjalp en bange ung pige ned af klipperne og fik efterfølgende at vide, at hun var en del af et program for psykisk syge, der skulle overvinde deres frygt og det havde jeg så åbenbart hjulpet hende med, skønt jeg ingen idé havde, om hvad jeg stod med, da jeg frygtløst guidede den skræmte pige ned fra de, ret så stejle og farlige bjergsider. Der lå åbenbart lidt mere bag det, end højdeskræk.

Bagefter tog vi til “The Grove” og på “Farmers Market,” hvor jeg landede i et kæmpe slikland!  

          

 

Aftenen endte i allerbedste LA-stil i en jacuzzi på en rooftop, somewhere in Beverly Hills.

Og mig og Buddha, var like this!

B for ben…..  

Og sådan her vågnede jeg op. Californian Sun, jeg elsker dig!

 

Næste indlæg

En travl studiemus