Pernille Rosendahl, huskoncert, en smalfilm og meget meget mere.

LOS ANGELES: DAG 4 – “VERDEN SNURRER RUNDT.”

Idag var en stranddag, men den skulle vise sig at være meget mere, end bare det.

Shay og jeg tog til Manhattan Beach, for at chille og skrive sange.

Men før jeg vidste af det, var jeg omgivet af mennesker jeg ikke kendte. Venners, venners venner….

Super søde mennesker, der kaldte mig “Denmark” og lystigt spillede, på min lille guitar.

 

Fantastisk måde at lære en by og en kultur at kende på. At være ene mand og ikke kende folk. Betragte dem i deres eget element. Jeg spidsede ører, når de fortalte om ditten og datten, ikke mindst for at tjekke deres accent ud og lade mine sprog-ører træne. (Mor har altid sagt, at jeg har sprog-ører.)

Mens mine sprog-ører var på arbejde, fik de overhørt, at en af gutterne var videographer (video producer) og bl.a. har lavet Beyoncé’s video “Single Ladies” og har vundet flere “Cleo’s” og en “Grammy” – Ham måtte jeg lære bedre at kende, så jeg bad om hans visitkort.

 

Der var poesi, kærlighed og sød musik i luften. Folk mediterede, Christine bad en bøn for Shay, jeg skrev lidt på min guitar og når det hele blev for varmt og religiøst, hoppede vi bare i bølgen blå.

 

Da jeg kom hjem, fik jeg en besked om at ham video duden, havde givet mig sit security key card, istedet for sit visitkort. Det var jo ikke så smart, så vi aftalte at mødes hjemme hos Shay, på Melrose Avenue, hvor jeg bor for tiden. Det blev en længere aften, med kolde øl og lasagne, hvor Felix viste mig al sit arbejde og jeg viste ham mit. Han er KNALD dygtig og han tændte på min musik, så nu har vi aftalt, at se på at få lavet en video sammen, til en af mine sange….. Var der nogen der sagde “skæbnen?”

Verden snurrer rundt….. På den mest vidunderligt finurlige måde…. Og alt vi skal koncentrere os om, er at holde balancen, læne os tilbage og plukke de æbler, som hænger lige foran snuden på os.

Næste indlæg

Pernille Rosendahl, huskoncert, en smalfilm og meget meget mere.