pikaaachu! - Trylledrik og tips mod influenza...

LOS ANGELES: DAG 9 – “MIKLOS MIN MIKLOS.”

 

Los Angeles er fyldt med dygtige producere, med store navne på deres CV. Tidligere på ugen, havde jeg fornøjelsen af at arbejde med én af dem, Miklos Malek, som Shay havde introduceret mig for. Vi fik skrevet en sang, der hedder “I love my rock n roll” – som det lige netop i dette sekund, slår mig, er pænt mærkeligt, eftersom jeg lige forinden, havde mødt Nikolai Nalu og hans “ROCK N ROLL PEOPLE” butik. – selvfølgelig! Der er seriøst noget sindssygt Twilight Zone going on her i Los Angles og det har der været, lige siden jeg ankom. Det lugter langt væk, af et opfølgende blog-indlæg; “Tilfældigheder i en Twilight Zone.”

Anyways. Det bliver ikke nu.

Miklos er fra Ungarn, men har boet i LA i 17 år. Han er en troldmand i studiet og ikke mindst på sit nyerhvervede rhodes agtige klaver. Vi connectede med det samme. Han kaldte mig talentfuld og sagde, at jeg burde være en superstjerne allerede. Jeg kan godt lide Miklos!

Sangen blev færdig og nu skal den bare indspilles en af dagene, når ellers Pixie Lott/Jennifer Lopez/Anastacia/Donna Summer-produceren får tid i sin kalender. Vente vente vente…. 

– Miklos’ CV 

Endnu engang må jeg se mig fantastisk heldig, at få lov til at arbejde sammen med så dygtige mennesker, gang på gang!

Lige meget hvad der sker, og hvad udfaldet bliver, så har jeg mødt en del genier på min vej og det kunne man da håbe på, satte sine spor!

 

Næste indlæg

pikaaachu! - Trylledrik og tips mod influenza...