GLAD OG GLATBARBERET.

Kroppen er flot, nøgen, æstetisk og super fucking artsy!

omg

Mads Langer postede for et par uger siden et billede af sin overkrop i et spejl på instagram.
Det skulle han AAALDRIG ha’ gjort…….  JO han sku!

  • Det udløste kommentarer som;

    “Dumt Mads Langer, synes det er virkelig useriøst. Beklager.”

    “Kikset. Plat at lægge det billede op. #Underditniveau”

    “Overfladisk, sørgelig og useriøs udvikling af et menneske og en profil.”

SLAP NU AF MENNESKER! Så sku I da se min instagram profil, Haha! Er så træt af at folk har en sygelig trang til at sætte artister i bås og lige så snart man gør noget der bevæger sig bare en smule uden for den boks, så bliver man sablet ned for ikke at tage musikken seriøst og jeg ved snart ikke hvad. Og iøvrigt, at Mads poster et yderst uskyldigt billede af sin overkrop og at det efter sigende ikk sku ha noget med musik og kunst at gøre, ku ikk være længere fra sandheden. Musik, kunst og rock’n roll har alle dage handlet om personlighed og at vise sit sande jeg, både udenpå og indeni. Kunstnere som Jim Morrison og Mick Jagger slap da rimelig godt afsted med bar hud, og personligt elsker jeg f.eks. at spille i bar mave til mine koncerter! Mer af det! Kroppen er flot, nøgen, æstetisk og super fucking artsy. Så Mads! FUCK THAT!

Her er det uskyldige billede Mads postede på instagram….. ahrmen altså come on Danmark. Og respekt til Mads for hans diplomatiske comeback.

                         

– Jeg henviser hermed i protest til min egen instagram profil, hvis man vil se noget rigtig hud @timschouonline haha 😉

Tim Schou, over and out.

Næste indlæg

GLAD OG GLATBARBERET.