LOS ANGELES: DAG 10 - "ØVELSE GØR MESTER..."

Opskriften på succes, i en drøm.

carly rae
Okay…. Har haft den mærkeligste drøm om Carly Rae Jepsen.

Til dem af jer, der ikke ved det, så lavede jeg for nogle år tilbage, en duet med Carly, som jeg havde skrevet. Se videoen HER.

Det var da A FRIEND IN LONDON, indspillede debut albummet, i Canada. Vi lavede duetten med hende, lige inden hun blev verdens største pop artist, med nummeret “Call me maybe.” – Hun fik det her hit et par måneder, efter vi havde fået hendes vokal i kassen, så vi tænkte selvfølgelig: “JACKPOT. – Nu sker det!” – da aftalen jo ligesom lå i, at vi begge skulle udgive singlen, og når det regner på præsten, drypper det på degnen. Men Carly’s team, udgav desværre ikke singlen. Jeg undrer mig stadig over, om hun overhovedet har hørt den færdige sang, og om hun kan huske mig og AFIL.

Jeg drømte så, at jeg mødte hende på gaden, og at jeg gik sammen med min navnebror, Tim og sagde: “okay, du siger ikk noget, du lader bare mig snakke!” – hvorefter jeg gik op bag hende og sagde; “Carly, hi I’m Tim… Tim Schou…” Og så svarede hun surt; “Yeah I know who you are, and we’re done here.” – jeg blev sygt forvirret og forstod ikke, hvorfor hun var så sur på mig. Jeg råbte efter hende, og hun forklarede at hun var sur over at lige siden, hun fik den succes med sin single “Call me maybe” havde vi og vores manager, ikke lavet andet, end at prøve at stjæle hendes “Thunder.” Jeg måtte forklare, hvordan det hele hang sammen, eller jeg undskyldte vel nærmere og det gik efter noget tid, op for hende at jeg egentlig var en okay sød fyr. Der gik ikke længe, før jeg havde spillet “Rest from the streets” for hende, hun elskede nummeret og vi gik i studiet sammen og indspillede et nyt nummer, vi blev kærester og så fik jeg heeeeeelt vildt meget succes.

Så, nu ved jeg hvordan jeg får succes. Jepsen, I’m coming for ya 😉

Næste indlæg

LOS ANGELES: DAG 10 - "ØVELSE GØR MESTER..."