FAN POESI OG CHOKOFANTER!

Kan man være FOR ærlig?

phontoDet er ikke engang en uge siden, at jeg begyndte denne blog. Et par af mine indlæg har allerede ligget nummer 1 som mest læste, mest kommenterede og mest liked. FANTASTISK og tak for det derude! (og ikke mindst, tak til dig, der gav mig idéen om at blive blogger, godt set.)

Der har været et par ret ærlige indlæg fra mig, og jeg synes bloggen begynder at tegne et billede af, hvilken retning det tager. En retning mod ærlighed, frem for alt.

Og idéen med denne blog er også, at være så ærlig som muligt, og faktisk fortælle om ting, man normalt ikke fortæller om, eller nødvendigvis deler med andre, slet ikke når man, som jeg, har mulighed for at nå ud til flere mennesker end lige sin egen vennekreds. Det er ikke et eller andet sygeligt behov, for at blive hørt og set, men mere fordi sandheden og ærligheden fascinerer mig. Jeg tror på, at hvis vi alle åbnede lidt mere op, og fortalte verden om vores tanker, var bedre til at snakke om tabu belagte emner osv, så ville vi få det meget bedre.  Men jeg ved f.eks. at min mor er SÅ bange for, at jeg pludselig får talt over mig, får fortalt noget andre ikke skal vide, eller noget der kan skade mig og min person i sidste ende. Hmmm, lad os se engang. Indtil videre har jeg fortalt at jeg tissede i sengen, indtil jeg var 13 år, jeg har fortalt hudløst ærligt om mit kærlighedsliv, både om mit gamle band og min x-kæreste. Jeg har sagt min mening om janteloven og nøgenhed. – Jeg er ikke bange for at dele min historie og mine tanker. Og hvis der skulle komme noget, hvor jeg bliver hængt ud eller bliver angrebet på min person, for det jeg har skrevet, så kan jeg altid sige; “Well, I det mindste har jeg været ærlig.”

– Så, sandhed! – kom an, hvis du tør!

Hvad synes I derude? Kan man være FOR ærlig?

   

6 kommentarer

 • “Well, I det mindste har jeg været ærlig.” – ikke nok med det, står du ved, hvem du er. Ærlighed går hånd i hånd med selvtillid, efter min mening. Mange synes at man skal bevare lidt mystik, hvorimod jeg mener at man skal opdatere det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Kære Tim
  Jeg beundre din ærlighed. Jeg synes det er fedt at du skriver lige ud af posen og helt jordnært. Du virker til at være et menneske med hjertet på rette sted.
  Du forstår at flyve med dine drømme, men også at stå med begge ben på jorden.
  Det er NU vi er her,fortryder vi noget om nogle år, så har vi da i det mindste været ærlige i nuet – og det er vel det det hele handler om : At være helt tilstede i nuet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uli

  *Honesty is the first chapter in the book of wisdom!*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina a

  Men hold op hvor jeg synes de er skønt, at du slipper den pææææne facade! Det var ca hovedpointen i mit lange skriv, der døde den anden dag.
  Jeg er så klar til at blive ført inde i musikken og dit liv – ind i mellem faktisk nærmere forført

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina a

  Åh gud, hvor jeg synes det er befriende!!!! At være ærlig er jo ikke det samme som at være dum, eller naiv.
  Selvfølgelig kan det være nødvendigt med lidt selvcensur, man må gerne have lidt hemmeligheder, faktisk synes jeg at man skal. Hvad er der ellers tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg kan ikke finde en situation, hvor det er en ulempe, at jeg har været ærlig. Jeg er studerende (sygepleje) og undviger tit spørgsmål omkring mit privatliv, da jeg finder nogle ting lidt for personlige. Men jeg ville aldrig lyve, hvis jeg fik et direkte spørgsmål.

  Ærlighed er svært og hårdt, da det ikke efterlader et filter, men jeg finder det nødvendigt. Jeg har også set det flere gange i mine praktikker, folk foretrækker ærligheden. Hvis man bare er sig selv og ikke tager alting så alvorligt, så går dagen lidt lettere. 🙂
  Elsker din blok Tim. Den havde ikke været god, hvis du ikke skrev med både hjernen og hjertet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

FAN POESI OG CHOKOFANTER!