SOLFORMØRKELSE MY ASS...!

X-FACTOR OG STORE SURE BOGSTAVER

the-x-factor1__131128130928JA UNDSKYLD, MEN ER NØDT TIL AT TALE MED STORE SURE BOGSTAVER!

HVORFOR ER DET, AT HVER GANG DER KOMMER NOGET, DER HAR SKYGGEN, AF EN ÆGTE ARTIST I X FACTOR, SÅ BLIVER HAN/HUN/DE, KRITISERET SOM “DU ER JO EN ÆGTE ARTIST” OG “DU SKAL JO BARE STÅ OG SYNGE 4 TIMERS KONCERT OG SYNGE DINE EGNE SANGE, OG INGEN VIL NOGENSINDE GÅ HJEM, FOR DU BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE, JO MERE DU KOMMER IND I SETTET” – ØØØØH JA SGU DA!!!! – DET ER VEL FOR POKKER NETOP DET, DE HER PROGRAMMER BØR GÅ UD PÅ, AT FINDE DEM, DER KAN GÅ UD OG VÆRE SIG SELV OG NETOP SKABE SIG EN KARRIERE, EFTER SÅDAN ET PROGRAM.

JEG HAR IKKE FULGT MED I X FACTOR I ÅR, MEN SIDDER OG SER DET I AFTEN. “JOGVAN” KOMMER PÅ SCENEN OG SYNGER “STAY WITH ME” AF “SAM SMITH”, OG JEG NÅR LIGE, AT SIGE TIL MIG SELV, “HVIS NU BARE NIVEAUET AF TALENTER, STARTEDE VED HAM, SÅ KU’ DET VÆRE VI HAVDE EN CHANCE FOR AT MÅLE OS MED X FACTOR UK OG USA, FOR KÆFT, HVOR ER HAN GOD, INDERLIG OG HELT SIN EGEN” – INDEN HAN SÅ FÅR KRITIK, FOR AT VÆRE FOR ORIGINAL OG FOR MEGET SIN EGEN ARTIST. HER VAR DER ENDELIG EN PRÆSTATION, DOMMERNE RENT FAKTISK KUNNE KRITISERE KONSTRUKTIVT, FORDI HAN NETOP ER SÅ STORT ET TALENT, MEN I STEDET FOR AT UNDERSTREGE DET, OG SÅ KRITISERE, SÅ LØD DET NÆRMEST SOM OM AT HAN SLET IKKE HØRTE HJEMME I X FACTOR. HAVDE HAN STÅET I X FACTOR UK, ELLER USA, SÅ HAVDE HAN JO NETOP HØRT HJEMME.

MEN JAJA, ENDNU ENGANG, HAR VI VORES ALLESAMMENS JANTELOV, DER LOVPRISER TALENTET, DER IKKE RAGER FOR MEGET OP OVER VORES EGEN HØJE TANKER OM OS SELV, FOR GUD FORBYDE, AT DER ER NOGEN DER ER BEDRE END OS. NEJ, SÅ HELLERE LADE EN DELTAGER, SOM VI ALLE KAN SPEJLE OS I OG SYNGE MINDST LIGESÅ GODT SOM, NEDE PÅ SAMS BAR, ELLER PÅ SINGSTAR, VINDE.

DER ER SÅ MANGE ÅNDSSVAGT DYGTIGE SANGERE OG ARTISTER, DER RENDER RUNDT UDE I MØRKET, SOM IKKE STILLER OP I ET PROGRAM SOM X FACTOR, ELLER MELODI GRAND PRIX, FOR DEN SAGS SKYLD. OG AFTENENS KRITIK AF JOGVAN VAR EFTER MIN MENING, EN AF DE STØRSTE GRUNDE TIL DET. DE BLIVER IKKE TAGET SERIØST.

JEG HAR SAGT DET FØR, OG JEG SIGER DET IGEN:

DØD OVER JANTELOVEN!

– OG LAD OS SÅ HÆVE DET AMBITIONS NIVEAU, DK.

HVAD SIGER I DERUDE?

Her er Jogvan’s optræden i sidste uge.

Næste indlæg

SOLFORMØRKELSE MY ASS...!