ØLTUR NÅR VENNERNE KALDER.

OVERFALDET PÅ STRØGET

IMG_3927Jeg kommer gående ned af strøget, sammen med en buddy. Pludselig ser jeg en ung dreng og hans ven, der får øje på mig. Det sker indimellem, believe it or not. Men denne gang, var lidt anderledes. Der var noget i øjnene, på ham her. Og rigtig nok, kommer han styrtende hen imod mig, og før jeg ved af det, har han fat i kraven på mig og vi står ansigt mod ansigt, hvorpå han udbryder flere gange ind i hovedet på mig; “DET DIG, DET DIG, DET DIG!” – han har helt vilde øjne. Jeg tager det rimelig køligt, situationen taget i betragtning, og tager fat i hans hænder, der holder fast i min krave, rusker lidt i ham og siger; “ja, det er mig, men hvad er det for en måde at sige hej på!?” – Hans øjne går, fra at være helt vilde, til lige pludselig at komme tilbage til sig selv, jeg har aldrig set noget lignende. Som om, manden havde været besat, haha. – Han var nu helt ved siden af sig selv, og ikke mindst en smule pinlig berørt, og får hverken sagt undskyld eller sagt noget tilbage. Han fortsætter bare ned af gaden, helt rundt på gulvet. – WOW!
– Jeg har en ret stor forståelse, for det her med, at være fan og at man måske lærer et menneske at kende igennem fjernsynet, eller på scenen over et længere stykke tid og lige pludselig, ser man personen i levende live. En person, som man måske har haft et lidt mærkeligt forhold til, i og med, man aldrig har mødt ham/hende i virkeligheden. Så det bliver lidt en fiktiv person, som man begynder at forestille sig en masse om, og når man så ligepludselig ser personen, i virkeligheden, så kan det godt blive en lidt surrealistisk oplevelse…. Men men men, den der, den var lige syret nok, til at jeg kunne forstå hvad det helt præcist gik ud på. Et er at ha’ piger, der besvimer når de ser én, (Yup, one time, back in Slovenia. Stærk tur;) – men det kan jeg bedre forholde mig til, fordi det er en stemning de bliver grebet af, der bliver så intens at de hyperventilerer og ilten forlader hjernen, og så besvimer man… Naturligvis. Det er lidt mere håndgribeligt, og har måske egentlig ikke så specielt meget med mig at gøre, men mere med situationen og hypen, fansene sammen, kører helt op. Men ham her, gutten, var helt besat….. Måske det egentlig bare var en prank, nu jeg tænker nærmere over det? – Sådan noget sker sgu da ikke i Danmark? haha.

Prank, eller ej, fuuuuck det var syret.

   

5 kommentarer

 • Carina

  Sikke en voldsom reaktion, det ville jeg slet ikke kunne gøre 🙂

  Så dig engang i Fredericia, men turde ikke stoppe dig for at få et billede. Hehe lidt genert er man vel jo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders B

  Uh ha Jeg kender det godt… Sker for mig hver dag…. Men husk at tjekke om de HAR genkendt DIG. Blev i Aalborg genkendt som Dan Rachlin…. Jeg går stadig til psykolog for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Calina Pedersen

  Ej en underlig fyr du mødte der – men det er et meget sjovt emne det med hvordan man reagerer når man pludselig møder sine idoler.

  Hvis du en dag skulle møde mig på din vej tror jeg godt jeg kan love dig at det ikke kommer til at foregå på den måde du lige har oplevet hehe

  Jeg er Brøndby Tøz helt ind i hjertet og har været det i mange år. For en 8 år siden begyndte jeg at komme på stadion og jeg fandt ud af at man kunne møde op til træning og få autografer. Det skulle jeg da selvfølgelig have på en trøje.

  Min kæreste og jeg kører derind en hverdags formiddag og lige da vi har parkeret og står ud af bilen siger min kæreste “se der kommer den første gående” Jeg stivner fuldstændig og bliver så genert at jeg sætter mig ind i bilen igen og min kæreste må gå hen til ham og få den første fotograf – jeg får så det ultimatum at skal jeg have flere autografer må jeg altså selv skaffe dem. Så jeg bruger 1,5 times træning på at tage mig sammen og får mine autografer helt rød i skalden og rundt på gulvet – det ER altså stort pludselig at stå kun i taleafstand med dem man altid kun har set i fjerneren. Næste projekt er at få taget mig sammen til at komme ind og få Daniel Aggers og Johan Elmanders krussedulle en dag – hvis jeg tør (Griner højt) Og selvfølgelig også din hvis vores veje en dag skulle krydses 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

ØLTUR NÅR VENNERNE KALDER.