ØLTUR NÅR VENNERNE KALDER.

OVERFALDET PÅ STRØGET

IMG_3927Jeg kommer gående ned af strøget, sammen med en buddy. Pludselig ser jeg en ung dreng og hans ven, der får øje på mig. Det sker indimellem, believe it or not. Men denne gang, var lidt anderledes. Der var noget i øjnene, på ham her. Og rigtig nok, kommer han styrtende hen imod mig, og før jeg ved af det, har han fat i kraven på mig og vi står ansigt mod ansigt, hvorpå han udbryder flere gange ind i hovedet på mig; “DET DIG, DET DIG, DET DIG!” – han har helt vilde øjne. Jeg tager det rimelig køligt, situationen taget i betragtning, og tager fat i hans hænder, der holder fast i min krave, rusker lidt i ham og siger; “ja, det er mig, men hvad er det for en måde at sige hej på!?” – Hans øjne går, fra at være helt vilde, til lige pludselig at komme tilbage til sig selv, jeg har aldrig set noget lignende. Som om, manden havde været besat, haha. – Han var nu helt ved siden af sig selv, og ikke mindst en smule pinlig berørt, og får hverken sagt undskyld eller sagt noget tilbage. Han fortsætter bare ned af gaden, helt rundt på gulvet. – WOW!
– Jeg har en ret stor forståelse, for det her med, at være fan og at man måske lærer et menneske at kende igennem fjernsynet, eller på scenen over et længere stykke tid og lige pludselig, ser man personen i levende live. En person, som man måske har haft et lidt mærkeligt forhold til, i og med, man aldrig har mødt ham/hende i virkeligheden. Så det bliver lidt en fiktiv person, som man begynder at forestille sig en masse om, og når man så ligepludselig ser personen, i virkeligheden, så kan det godt blive en lidt surrealistisk oplevelse…. Men men men, den der, den var lige syret nok, til at jeg kunne forstå hvad det helt præcist gik ud på. Et er at ha’ piger, der besvimer når de ser én, (Yup, one time, back in Slovenia. Stærk tur;) – men det kan jeg bedre forholde mig til, fordi det er en stemning de bliver grebet af, der bliver så intens at de hyperventilerer og ilten forlader hjernen, og så besvimer man… Naturligvis. Det er lidt mere håndgribeligt, og har måske egentlig ikke så specielt meget med mig at gøre, men mere med situationen og hypen, fansene sammen, kører helt op. Men ham her, gutten, var helt besat….. Måske det egentlig bare var en prank, nu jeg tænker nærmere over det? – Sådan noget sker sgu da ikke i Danmark? haha.

Prank, eller ej, fuuuuck det var syret.

Næste indlæg

ØLTUR NÅR VENNERNE KALDER.