Oh My Madonna!

DAGENS BEDSTE TIP!

GRØNSAGENHvor går man hen, hvis man er træt, af den samme kedelige café, med den samme tørre sandwich?

Svaret findes på vores allesammens, vidunderlige altomfavnende fristad, Christiania.

Caféen, du skal spise på, hedder “GRØNSAGEN” (Ja, uden t.) – Det her sted er fantastisk. Hvis min farmor nogensinde havde haft et kolonihavehus, er jeg sikker på, det havde set ud, præcis ligesom “GRØNSAGEN.”  FullSizeRender-3

Jeg havde hørt om det, fra min gamle trommeslager, Esben.
Den anden dag, hev jeg så min ven, Martin, med derind, for at prøve det af. Han var lidt skeptisk over, at vi skulle spise på staden, men jeg fik ham overtalt. Vi kom ind og han kiggede én gang på buffeten, der bugnede af grøntsagsbomber, lasagne, lækker humus, frikadeller, supper, couscous, sammenkogt, diverse salater og jeg ved ikke hvad…….

 

FullSizeRender-5
“Her skal vi spise!” – lød det hurtigt fra
ham. Man tager det man vil ha’ fra buffeten og så vejer de maden og tager 30 kr. pr. 200 gram.

Vi lavede os en ordentlig herretallerken, knappede en tuborg op og satte os ved et bord, med en rød dug. Prikken over i’et, var forårssolens stråler, der mindede os om, hvor perfekt det her var.

FullSizeRender-7

Alt lige fra maden, musikken, dugen, den autentiske charme, den søde smilende tjener, der ikke kunne huske fra det ene sekund til det andet, pga. dårlig hukommelse og iøvrigt, slet ikke havde noget med pot at gøre…. til solstrålerne, der gav os smilerynker, tuborg’en og to gode venner, gjorde dette til den helt perfekte frokost oplevelse. Og altsammen, for den nette sum af 90 kr.

Når I har spist, synes jeg I skal købe en kop kaffe og en småkage, og sætte Jer op på bakken, bagved “Nemoland” og nyde udsigten, over søen.

Og hey Ps. Husk kontanter!!!!!!

FullSizeRender-6 FullSizeRender-4

 

Næste indlæg

Oh My Madonna!