En "COSY" aften, ud af det blå!

DANMARK HAR TALENT… OG AUTOTUNER!

danmark-har-talentIgen, sidder jeg pludselig en aften, og har tid til at se det talent tv, der kører i fjerneren. I aften, er det “Danmark har talent” – Anna Grace går på scenen og synger. Hun får ros fra Cecilie; “Du rammer ALLE toner – jeg tror ikke der er noget du ikke kan!”

Må jeg så lige bede om mine himmelblå! Jeg har ALDRIG hørt en autotuner, være SÅ meget på arbejde, som den var lige her.

Al respekt for lille Anna Grace, men synes det er tosset, at vi igen, sidder og får af vide, fra kompetente dommere, at der bliver sunget helt rent, når det var tydeligt, at det blev der ikke. Eller jo, men med usandsynlig stor hjælp fra en maskine. Det vil både min sanglærer, og aftenens autotuner, nikke samtykkende til.

Men ja, okay…. I skrivende stund, ser jeg så den kære Henning Vad, gå ind på scenen som postbud…. tjaaaaa. I rest my case og sender en masse ros afsted, til TV2’s Autotuner. Stærkt arbejde! Og god underholdning, kan man vel sagtens kalde programmet!?
Hvad synes I?8131757-selvflgelig-er-man-da-lidt-stolt---1

   

4 kommentarer

 • See here for the best vitamin c serum now in stock around plus at the best price.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Calina Pedersen

  Anna Grace – hende tabte jeg lige alt for igår – an tager sq ikke sådan en gåsehuds fodbold sang og gør til en kirkesang!! Damn hun ødelagde da den sang helt og aldeles.

  Postbudet er hyggelig men har intet at gøre i en finale. Havde meget gerne set ham musical Daniel i finalen – ham kan jeg godt forestille mig at komme til at se på diverse musical scener i fremtiden.

  Den eneste rigtige vinder af det her show er efter min mening Thorsen men kunne godt have en lumsk fornemmelse af at postbuddet vinder det hele :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis ikke Thorsen vinder finalen, er der ingen retfærdighed til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  At seerne stemmer Henning Vad aka det syngende postbud direkte videre, fatter jeg ingenting af 🙁 har ikke særligt meget med talent at gøre, hvis du spørger mig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

En "COSY" aften, ud af det blå!