En "COSY" aften, ud af det blå!

DANMARK HAR TALENT… OG AUTOTUNER!

danmark-har-talentIgen, sidder jeg pludselig en aften, og har tid til at se det talent tv, der kører i fjerneren. I aften, er det “Danmark har talent” – Anna Grace går på scenen og synger. Hun får ros fra Cecilie; “Du rammer ALLE toner – jeg tror ikke der er noget du ikke kan!”

Må jeg så lige bede om mine himmelblå! Jeg har ALDRIG hørt en autotuner, være SÅ meget på arbejde, som den var lige her.

Al respekt for lille Anna Grace, men synes det er tosset, at vi igen, sidder og får af vide, fra kompetente dommere, at der bliver sunget helt rent, når det var tydeligt, at det blev der ikke. Eller jo, men med usandsynlig stor hjælp fra en maskine. Det vil både min sanglærer, og aftenens autotuner, nikke samtykkende til.

Men ja, okay…. I skrivende stund, ser jeg så den kære Henning Vad, gå ind på scenen som postbud…. tjaaaaa. I rest my case og sender en masse ros afsted, til TV2’s Autotuner. Stærkt arbejde! Og god underholdning, kan man vel sagtens kalde programmet!?
Hvad synes I?8131757-selvflgelig-er-man-da-lidt-stolt---1

Næste indlæg

En "COSY" aften, ud af det blå!