MIN SQUASH MØDOM ER TAGET - og ikke den slags man drikker. 

SÅ MANGE SANGE DER GÅR TIL SPILDE…………. MEN HER ER EN SOM JEG IKKE KU HOLDE I SKUFFEN LÆNGERE.

(ENGLISH VERSION BELOW)

I 3 år har jeg udviklet min sound som solokunstner og arbejdet benhårdt på min musik, især i Los Angeles. Det tager lang tid at finde sin sound og det tager mindst ligeså lang tid at slå igennem med den. Finde folk der tror på dig og din musik.

Jeg er pt. igang med en EP i Los Angeles, sammen med Brandon Sammons/Massive Muzik, hvor der skal 4-5 numre på, og når den kommer, er der sikkert mange der vil tænke, “Wow, det tog godt nok lang tid at lave 5 sange.” – Men sandheden er at jeg faktisk har indspillet ca. 3 fulde albums de sidste 3 år, de er bare ikke blevet udgivet, fordi timingen eller lyden ikke har været der 100% og mest af alt fordi strategien for at indspille og skrive sange, udelukkende har været for at udvikle min lyd og finde frem til hvem jeg er som kunstner.

Så i den proces er der en masse sange som fint bliver pakket sammen og smidt ned i en skuffe for at ligge der og samle støv. Og det er ikke kun sangene, også musik videoerne til nogle af de her sange ryger i glemmebogen og får aldrig lov at se dagens lys, og det er simpelthen noget af det værste jeg som sangskriver og kunstner ved. At ens små børn ikke må vises til verden. Så derfor syntes jeg at jeg helt uofficielt ville hive denne her video og sang op af skuffen, som jeg selv har skudt og redigeret tilbage i 2013.

Der er mange ting der går i glemmebogen, men ikke denne og ej heller den kærlighed, sangen og videoen handler om. Det er en video der betyder meget for mig og jeg har ville dele den lige siden jeg lavede den. Så her kan I altså få en lille bid af, hvor jeg har været og er på vej hen i mit lydunivers. Husk på, det er 2 år siden og at jeg hele tiden udvikler min sound.

Sang: “ONLY FOOLS”

Skrevet af: Tim Schou & Brandon Sammons, Jussi Ilmari/Massive Muzik (Los Angeles)

År: 2013

Video af: Tim Schou

—————————— ENGLISH VERSION —————————–

For 3 years I’ve been developing my sound as a solo artist, especially in Los Angeles. It takes a long time to find your sound, and even longer to break through with your sound. To find people who believe in you and your music.

I’m currently working on my first solo EP, with producer and songwriter Brandon Sammons/Massive Muzik, that needs like 4-5 songs. And when the time comes to release this, there might be a few people thinking; “Wow, that took like forever for him to write and record 5 songs.” – But the truth is that I’ve been recording 3 full albums the past 3 years, but the timing or the sound has never been 100% right and further most, the strategy of recording and writing that much, has been to find my sound and who I am as an artist.

I’m getting closer and closer, so all that is well, the only thing that kills me, is that the majority of the songs I do and create, will never get to see the light of day. And it’s not only the songs, there’s also music videos to some of these songs. Video’s that’s been used to pitch to record labels and for networking.

But here’s a song and a video I just couldn’t keep to myself anymore, it needs to get out there and breathe. It’s a video that means a lot to me, and I’ve been wanting to share it since I made it. So here’s a very unofficial song and a very unofficial musicvideo from 2013. Remember that this is 2 years ago and that I’ve been developing my sound since then.

A lot of things will be forgotten in life, but not this video and the love I shared with this girl. It’s a very nice memory for me and I made the music video myself. Hope you enjoy.

Song: “ONLY FOOLS”

Written by: Tim Schou & Brandon Sammons, Jussi Ilmari/Massive Muzik (Los Angeles)

Year: 2013

Video by: Tim Schou

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN SQUASH MØDOM ER TAGET - og ikke den slags man drikker.