SÅ KOM DAGEN! 

(ENGLISH VERSION BELOW)

Der er fuld fart på karrieren og ved Gud om ikke jeg lige ser dette opslag idag, på en Instagram konto, der med sine 33.000 følgere, kalder sig @undiechallenge – Jep jeg er sgu blevet nomineret til bedste billede med underbukser på…. Og det kan da godt være at jeg har meget mere tøj på end alle de andre mænd, der er nomineret i kategorien og at de her gutter er top pumpede og har en meget lille trusse på, meeeeen……… Jeg kan da love dig at  ingen bærer en solbrille som jeg og desuden har jeg, som en af de få, fået hashtagget #instalegs – fuck ja da. Haha.

FullSizeRender-69

Der er kun én vej og det er opad…. Med eller uden bukser på. Haha. #instalegs

——— ENGLISH VERSION ———-

THE DAY HAS ARRIVED!

Just when I think my career couldn’t get any better, I see that I’m nominated with a picture of me in my undies on an Instagram account called @undiechallenge. Oh yes!

And yes, I might be wearing way more clothes than all the other nominated men and it might be that these guys are cut like a brick wall, and are all wearing teenie tiny undies, but………. nobody wears sunglasses the way that I do + as one of the few, they have given me the hashtag: #instalegs – BRING IT!

There’s only one way and that’s up! With or without pants…. Haha. #instalegs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ MANGE SANGE DER GÅR TIL SPILDE............. MEN HER ER EN SOM JEG IKKE KU HOLDE I SKUFFEN LÆNGERE.