SÅ KOM DAGEN! 

I DAG FORLOD MIN SJÆL MIN KROP….

Idag forlod min sjæl lige min krop i 2 sekunder. Jeg føler mig 10 kg lettere og min hjerne føles tom….. mere tom end den plejer at være. Spændinger, stress og bekymringer er for en kort stund, forsvundet som dug fra solen.

SOUL Magi? Ja.

Jeg har nemlig været hos min BODY SDS behandler, Erling Andersen.

Manden er rent ud sagt en troldmand og hvis ikke du kender ham, så tag lige at tjekke ham ud her: http://bedrekrop.dk/behandlere/

Hvad er BODY SDS?

Body SDS står for Body Self Development System. Det handler i bund og grund om at få åbnet op for blodet i din krop og at få løsnet alle dine spændinger. Dine muskler og nerver er tæt forbundet med dine følelser, så bl.a. stress sætter sig i kroppen forskellige steder. Det tager Erling sig af og efter en behandling hos ham, er du som et nyt menneske.

Jeg har prøvet mange former for massage og akupunktur og tryllerier i forbindelse med mit erhverv og den stress det nogle gange har medført. Erling og BODY SDS’en er 100% det mest effektive jeg har prøvet. Tak for at holde min krop i balance Erling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ KOM DAGEN!