I DAG FORLOD MIN SJÆL MIN KROP....

OMG, I’M GOING TO BERLIN… AND THEN “HOME” DOESN’T EXIST ANYMORE FOR ME.

(ENGLISH VERSION BELOW)

Lige inden jeg endnu engang rejser til Los Angeles, har SONY og Iceberg Publishing igår kaldt mig til Berlin for at skrive i 3 dage med nogle fede kunstnere og producere. Jeg må desværre ikke løfte sløret for hvem. Derudover skal jeg for første gang møde mit tyske team og det glæder jeg mig til. Fantastisk med en lille tur til tyskerland. Jeg må knibe mig selv i armen og spørge mig om det nu også kan passe at jeg rent faktisk har levet af verdens mest underlige branche siden 2011? Mmm. Curry wurst.

 Jeg har sagt min lejlighed op og dvs. at når jeg sætter mig ind i flyveren i morgen til Berlin, så står jeg uden hjem, uden en egentlig base. Det føles befriende. Jeg kan nærmest mærke luften under mine vinger allerede. Et frit fald. Præcis som jeg havde forudsagt og lovet mig selv at 2015 skulle være. Et frit fald med fokus på min musik og all in på det. Nu skal jeg bare tættere på en udgivelse af min musik, og SÅ skal I se en meget meget tilfreds og lykkelig Timse.

Lykkelig…… lige indtil mer vil ha’ mer.

 

—————- ENGLISH VERSION——————-

Just before I once again travel to Los Angeles, SONY and Iceberg Publishing calls me to Berlin, to write for 3 days with some great artists and producers. I can’t say who. And for the first time I’ll meet my German team. Feels great with a little trip to the German land. I have a lot of history with this country, since this was where it all blew up, back in 2011 . I pinch myself in the arm to see if this is a dream. Did I really manage to live off of the world’s weirdest business since 2011? – Mmm. Curry wurst.

I gave up my apartment and that means, that when I fly to Berlin, I’m not coming back to my apartment. I am without a home, without a proper base. Scary, but mostly it feels liberating. I can almost feel the air beneath my wings. A free fall . Just as I had predicted and promised myself that 2015 was going to be. A free fall, focusing on my music. All in. Now I just need to get closer to a release of my music, and THEN you will see a very very pleased and happy Timmie.

Happy …… until more wants more.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DAG FORLOD MIN SJÆL MIN KROP....