OMG, I'M GOING TO BERLIN... AND THEN "HOME" DOESN'T EXIST ANYMORE FOR ME.

FLASHBACK TIL KØGE FESTUGE. 

 

Der er køge festuge i denne uge og mindede mig om sidste år hvor jeg skrev følgende Facebook opdatering: 

Jeg spillede igår til #KøgeFestuge #RadioKøgeOpenAir – og den oplevelse satte nogle tanker igang.
Efter at jeg virkelig har forstået hvad det vil sige at gøre de ting der gør MIG glad i stedet for det der gør de andre glade. Jeg har tidligere i min karriere været meget fokuseret på at please “de rigtige” mennesker i musikbranchen glade, at komme ind på det “rigtige” segment og blive spillet de “rigtige” steder, – Hvad er det for noget? Jeg ved ikke hvem der har opfundet hvad der er sejt, hipt og “det rigtige segment” – for mig er de “rigtige steder,” og det “rigtige segment” der hvor I er! 

Så det har for mig virkelig bare handlet om at komme ud til folk og vise hvad jeg kan og hvad jeg har på hjerte, men mest af alt, dele oplevelser med mennesker. Det er det jeg lever for. Oplevelserne. Så længe det jeg vælger at lave og ikke mindst stå frem med, kommer med en glæde og en tro på at det kan blive godt og at jeg kan blive dygtig til det jeg kaster mig ud, så har jeg gjort det. (med undtagelse af Masterchef, haha, det er blot et super hyggeligt program at være med i og let’s face it, man er også nødt til at tjene lidt penge i ny og næ)

Igår til Køge Festuge følte jeg virkelig at min tankegang bar frugt. Jeg må indrømme at jeg efter at ha spillet en gul og blå fisk (Tumle) i Fredericia Teater’s opsætning af Disney’s “Den lille havfrue” inde på Operaen (som iøvrigt var endnu en kæmpe drøm der gik i opfyldelse), har gået og tænkt lidt over om folk ville kunne adskille de to ting. 

– Igår i Køge var der ca. 10.000 mennesker der stod og ventede på jeg skulle på scenen. Da jeg så endelig trådte ind lød der et lækkert støttende brøl af kærlighed fra publikum og jeg følte mig med det samme tryg og hjemme og begyndte at spille mine sange. Da jeg nåede til min single “Supernova” måtte jeg overgive mig og bare nyde et fyldt Køge Torv af mennesker i alle aldre der, i 2014, stod og lyttede og sang med på en stille ballade, kun akkompagneret af 2 guitarer. I en tid, hvor vi er mere end vante til backtracks, lipsync og dancebaserede beats. (Det skal lige siges at jeg elsker dance, no hate) – FANTASTISK! 

SMUKKE KØGE og i høj grad Radio Køge – AF HJERTET TAK FOR AT TAGE MIG OG MIN MUSIK IND, OG IKKE MINDST TAK FOR AT TAGE MIG SERIØST. TAK FOR AT VÆRE “MIT RIGTIGE SEGMENT!)

Og jeg kan kun sige videre til folk der går og drømmer…. Gør hvad der gør DIG glad! 

Fotos: Kimmie Winther. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG, I'M GOING TO BERLIN... AND THEN "HOME" DOESN'T EXIST ANYMORE FOR ME.