FLASHBACK TIL KØGE FESTUGE. 

I DAG ER JEG SÅ LYKKELIG SÅ LYKKELIG…..

(ENGLISH VERSION BELOW)

Som “Rasmus Rap” sang det i 90’erne.

“I dag er jeg så lykkelig, så lykkelig, så lykkelig, det hele endte dejligt, jeg synger og er glad.
Ja, alting endte lykkeligt, så lykkeligt, så lykkeligt, i dag er jeg så lykkelig som dagen den er lang.

I går var jeg ulykkelig, ulykkelig, ulykkelig, får alt var koks og kaos og pine nat og dag

Men nu er jeg så lykkelig, så lykkelig, så lykkelig, det hele er så dejligt, jeg synger og er glad.”

– Idag rejser jeg nemlig tilbage til Los Angeles i 3 måneder igen. Du kan gå lidt tilbage i mine indlæg HER og læse hvordan mine forrige 90 dage gik fra april – juli og her på bloggen kan du følge med i hvordan de næste 90 dage går, i drømmenes by.

Jeg er netop kommet tilbage fra 3 dage i Tyskland som gik helt fantastisk, hvor jeg mødte min tyske SONY familie for første gang.

Jeg kniber mig stadig i armen hver dag og idag sagde jeg til min mor; “Mor, jeg rejser til LA i morgen, tænk engang hva. Sikke et liv jeg har fået mig.” – hun smilede og rystede lidt på hovedet, som om det også lige gik op for hende at hendes lille søn fra Stevns er blevet en verdens turnerende sanger/sangskriver.

I al min higen og søgen efter det perfekte og det uopnåelige går det heldigvis ret tit op for mig, hvor lykkelig jeg er og hvor heldig jeg er, at kunne rejse verden rundt og skrive musik som min levevej.

Bonus info: Første gang jeg rejste til LA for at prøve lykken, var i 2012 i 14 dage, så i 2013 i en hel måned, dernæst blev det til 2 måneder i 2014 og sidst blev det til 3 måneder tilbage i april 2015 – nu tager jeg så 3 måneder mere, så altså 6 måneder ud af et helt år har jeg boet i Los Angeles. – Meget kan man sige om min karriere, men der er ihvertfald udvikling. Og udvikling er alt jeg beder om.

Jeg lander d. 3. december i København for at tage et fly videre til Frankfurt, hvor en lille tysk juleturné venter mig. Jep, det går, det går.

————————– ENGLISH VERSION ———————

– I am so happy today. Because today, I travel back to Los Angeles for 3 months again. You can look back in my posts HERE and read how my previous 90 days went from April to July. Here on the blog, you can follow how the next 90 days are gonna be like in the city of dreams.

I just came back from three days in Germany which was fantastic also.  I met my German SONY family for the first time .

I still pinch myself in the arm every day and today I said to my mother ; “Mom, I travel to LA tomorrow. Who knew huh? – What a life I’ve got me.” – She smiled and shook her head, as if she just realized that her little son from Stevns, has become a world touring singer/songwriter.

In all my aspirations and quest for perfection and the unattainable I very often realize how happy I am and how lucky I am to be able to travel the world and write music as my profession.

Bonus info: The first time I traveled to LA to try my luck, was in 2012 for 14 days, in 2013 for a month, then for two months in 2014 and then 3 months back in April 2015 – now I’m doing three more months. – Much can be said about my career, but there certainly is progress. And progress is all I ask for.

I land December 3rd in Copenhagen to take a connecting flight to Frankfurt where a small German Christmas Tour awaits me.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLASHBACK TIL KØGE FESTUGE.