JEG FIK LYST TIL AT BLOGGE.... 

JEG ER BLEVET FORELSKET….. 

 

(ENGLISH VERSION BELOW)

Jeg er gået hen og blevet forelsket…….

IMG_2952.JPG
………… I et træ.
Jeg havde en sangskriver-session i North Hollywood. Vi satte os udenfor i skyggen. Der gik lidt tid før jeg fik kigget op og set hvem der var skyld i at vi kunne sidde der og nyde det californiske vejr uden at ha det for vamt. Synet der mødte mig var en labyrint af et fortryllende træ. Jeg var blæst bagover og rejste mig op, gik hen til træet, bød det goddag og spurgte om det ville være okay hvis jeg klatrede op i det. Det måtte jeg gerne, så jeg hoppede op og satte mig. I løbet af 20 minutter havde jeg skrevet en sang fra trækronen af et de smukkeste træer jeg nogensinde har set.

Tak træ!

IMG_2960.JPG
  

  

———– ENGLISH VERSION ————–

I’M IN LOVE.

Today I fell in love…….

……. With a tree.

I had a co-write-session in North Hollywood. We sat outside in the shade. But it wasn’t until 10 minutes in the session that I looked up to see what caused this shade, and what I saw was nothing less than a labyrinth of the most beautiful tree I had ever seen.

The energy in this beauty was so crazy. I said hi, and thanked it for letting us write here today, and when I put my hand on it, I could’ve sworn it sent energy through my body. I climbed the tree and wrote a song in 20 minutes.

Thank you oh beautiful tree.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FIK LYST TIL AT BLOGGE....