JEG ER BLEVET FORELSKET..... 

BABOUSCHKAAAAA – OG NETOP DERFOR ELSKER JEG HOLLYWOOD!

IMG_3078

(English version below)

Jeg skulle bare lige hen og ha’ nogle vindruer i Ralph’s, men jeg fik øje på et blåt neonskilt, hvor der stod “BABOUSCHKA – GRANDMA’S DELI” – Det måtte jeg lige tjekke ud. Hvad der sker derfra, er i min verden det fedeste der kunne ske på en helt almindelig torsdag. Tjek det ud i videoen herunder. Det sker kun i Hollywood. Kun i Hollywood.

Velkommen til “Babouschka – Grandma’s Deli.” – 7300 W. Sunset Blvd.

Virkelig lækre salater og russiske specialiteter. Berømte for deres Espresso og så sagde ejeren at alle de store stjerner kommer og spiller på klaveret fra tid til anden. Jeg har valgt at tro på alt hvad jeg hører i Hollywood. Det er meget federe.

Hvis du er i nabolaget så skal du lige et smut forbi. Deres hjemmeside er www.babouschka-deli.com

———– ENGLISH VERSION ————

BABOUSCHKAAAA – AND THAT’S WHY I LOVE HOLLYWOOD!

I was just out to get some grapes in Ralph’s, when I see this blue neon sign that says “BABOUSCHKA – GRANDMA ‘S DELI” – I went over to check it out. What happens next, is in my world, the best thing that could happen on a pretty chill Thursday night. Check out the video. This only happens in Hollywood. Only in Hollywood.

Welcome to “Babouschka – Grandma’s Deli.” – 7300 W. Sunset Blvd.

Really delicious salads and Russian specialties. Famous for their Espresso and the owner said that all the big stars come and play on the piano from time to time. I have chosen to believe everything I hear in Hollywood. It’s just more fun.

If you are in the neighborhood, you should definitely drop by. Their website is www.babouschka-deli.com

   

1 kommentar

  • Ksu

    Oh! That’s so sweet! It looks like common Russian shop somewhere in… I don’t know how to explain… In “deep Russia”!) somewhere near Ural or Siberia) can’t stop smiling)))
    Btw the correct pronunciation of “grand ma” is baaaaaaaboushka not babouuuushka)))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER BLEVET FORELSKET.....