BABOUSCHKAAAAA - OG NETOP DERFOR ELSKER JEG HOLLYWOOD!

NÆSTEKÆRLIGHEDEN LEVER(!) – I CALIFORNIEN


(ENGLISH VERSION BELOW)

Jeg er begyndt at spille små showcases, i Orange County, Southern California. Bare Små intime gigs, hvor jeg kan få lov at prøve mine nye sange lidt af og bare være mig selv og min guitar. Udover at jeg får lov at øve mine shows og prøve det af foran fantastiske mennesker, der sætter pris på det jeg gør, får jeg også set nogle af de smukkeste steder i verden og Laguna Beach var bestemt ikke en undtagelse denne weekend.

Laguna Beach er fyldt med kunst og byen går rigtig meget op i det.

IMG_3289
Efter en lille koncert igår foran 100 kunstnertyper til en fest for “Sourced Collectives” endte jeg til en fest i en kunstners atelier. Det var helt fantastisk. Hovedpersonen var utrolig dygtig og han var meget excentrisk. Det hele mindede mig lidt om hvordan det ville ha været at være midt i en Andy Warhol afterparty.


Sent på natten kørte jeg hjem sammen med 2 søde mennesker jeg aldrig havde mødt før. De lod mig sove hos dem, i en…… Wait for it….. SENG! – verdens blødeste og dejligste seng. Og hey, tjek lige det her ud…. der var puder. Jeg har det altså så fint så fint.


Næste morgen lavede de morgenmad til mig og kørte mig hen til mit næste show.Da jeg skulle hjem bagefter. Hjem til LA, hvilket er en 2-3 timers køretur, var der den her søde ældre mand, der tilbød at køre mig helt til Marina Del Rey, fordi han selv skulle til lufthavnen. En anden dude kom hen til mig og sagde at han aldrig havde hørt smukkere musik, hvorefter han stak mig 20 dollars, han vidste jeg spillede gratis. Så var der også lige til aftensmaden.


Og som om jeg ikke havde fået nok næstekærlighed i Laguna Beach, så fandeme om ikke min Uber fra Marina Del Rey hele vejen ind til Hollywood, 2 minutter efter jeg har sat mig ind og vi lige havde snakket lidt, pludselig siger; “oh so you’re a struggling artist. Let me just turn off the trip/meter for you here, and we’ll be taking you straight back to your hood Timothy.” – Vildt.

Gangsta!

Faktisk har jeg fået så meget næstekærlighed at jeg på ingen måde har tænkt mig at slå den myre ihjel, der kravler på mig i skrivende stund. Hej lille søde tissemyre.

Fantastisk weekend. Og nu vil jeg tage hen og skrive mit næste blog indlæg og mixe en ny sang med en producer i Tyskland, via skype, altsammen på min japanske stam-restaurant, mens jeg ser japansk tegnefilm. Hvad er det her for et liv? – og som min nye ven fra “BABOUSCHKA – GRANDMA’S DELI” ville sige det med sin russiske accent: “It’s Hollywood.”

Californien spiller. Thank you Obama! 😉

Læs om min stam-restaurant i næste indlæg. En lille japansk knaldhytte der serverer det svedigste Ramen.

———– ENGLISH VERSION ———–

THE CHARITY LIVES(!) – IN CALIFORNIA. 

IMG_3274.JPG

I have started playing small showcases in Orange County, Southern California. Just small intimate gigs, where I’m able to try my new songs out and basically just be myself and my guitar. Besides the fact that I get to practice my shows and test it in front of amazing people who appreciate what I do, I also get to see some of the most beautiful places in the world and Laguna Beach was certainly not an exception this weekend. Thank you Rick Conkey, for making this happen.

IMG_3286.PNG

Laguna Beach is a real arts town and the people there breathe all kinds of different art.

IMG_3289

IMG_3278.JPG

After a small show, in front of 100 artistic people, I ended up at a party in an artist’s studio. It was absolutely fantastic. The main character was incredibly talented and was very eccentric. This was probably how it would’ve been to be in the middle of an Andy Warhol afterparty back in the days. I don’t sell people out, so I can’t go into details. Sadly.

IMG_3280.JPG

Later that night I was driving home with two nice people I had never met before. They let me sleep with them in a …… Wait for it ….. BED! – The world’s softest and comfy bed. And hey, check this out …. there were pillows(!) – Don’t mind me and my beautiful gypsy life.

IMG_3282.JPG

The next morning they made me breakfast and drove me to my next show. Thank you so much Silvia and Steve.

IMG_3281.JPG

U wouldn’t believe this. So after my gig this guy came over and gave me 20 dollars cause he really liked me and knew that I was doing this gig for free and for charity. Haha. I was like “Man U don’t have to do that, really” he insisted so I accepted his gesture. Just enough to get a descent meal later. Perfect. Just perfect. Then this other guy drove me all the way to Marina Del Rey where I strolled the harbor and looked at big boats for a few minutes, ordered an uber. The driver and I started talking, and 2 min in the conversation he goes; “oh so you’re a struggling artist. Let me just turn off the trip/meter for you right here, and we’ll be taking you straight back home Timothy.” Haha. So many nice gestures today. Incredible.

IMG_3285.JPG

BLESSED WEEKEND. And now I’m gonna finish the blog at my favorite Chinese spot, eating Ramen and watching Japanese television. What is this life? – And as my new Russian friend said it so nicely the other day at “BABOUSCHKA – GRANDMA’S DELI.” : “It’s HOLLYWOOD.”

Read about my favorite Chinese spot in the next blog. They serve the best ramen in Hollywood.

   

1 kommentar

 • karina

  FANTASTISK!!!! Bliver sgu så glad, når man møder rigtige mennesker ❤
  The US er ellers ikke kendt for at være spækket med dem, så det er jo beyond skønt, at du er rendt ind i dem
  Dejligt at få lov til at være med på din rejse, kamp, udvikling, grin, ballade find selv på flere
  Knus fra Kragen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABOUSCHKAAAAA - OG NETOP DERFOR ELSKER JEG HOLLYWOOD!