I BELIEVE IN SPIRITS! ESPECIALLY THE MOUNTAIN ONES.

NÅR JEG FÅR NEDTUR PÅ. – the walk of shame

(ENGLISH VERSION BELOW)
Lige for tiden er det ret frustrerende at være mig.  Der er en masse bolde i luften og løse ender, fordi jeg står og skal træffe en række beslutninger, der får stor betydning for min retning som artist og ikke mindst min platform og lige som jeg tror at NU er den der, så er der en anden retning og en ny mulighed der præsenterer sig, som også kunne være rigtig interessant. Det er det der med at der er ingen der ved hvad der skal ske, ikke engang mig selv. Det fik jeg bare nok af idag, og når jeg får nok og får lidt nedtur på, så har jeg det med at blive en kende selvdestruktiv, så jeg gik på rov efter at ødelægge min ellers så gode og standhaftige nul sukker og fedt diæt. Gik direkte ned på Hollywood Boulevard og fandt den nærmeste Johnny Rockets, fordi de har de bedste Milkshakes in town! Fik en stor fed burger (The original) og en Strawberry milkshake………. Nu snakker jeg jo tit om det her med at være ærlig og fortælle hele sandheden og hele historien, så jeg kan lige så godt fortælle at på vej hen til Johnny Rockets, fik jeg også lige en lille FroYo med Oreo is.

På vej hjem af Hollywood Boulevard, tøffede jeg noget langsomt henover stjernerne på fortovet. Der var ikke meget “walk of fame” over denne gåtur, nærmere walk of shame. Hø hø.

Selvom min indtagelse af fedt og sukker ikke var for børn, så ville min krop ha’ mere. Det var nærmest som om den søgte efter noget. Enten endnu et kick af sukker, eller mærke den her komplette stopklods og det breakdown som man får når man spiser slik og is indtil man ikke kan mere.  Jeg ved ikke hvad det var, men jeg gik ihvertfald på jagt efter donuts! Kunne ikke finde nogen, indtil min roomie foreslog en 7eleven (hvor sølle har man lov at være!?) lidt længere oppe ad Sunset Boulevard. Jeg gik ret så langt for de her skide donuts, selvom min mave var udspilet og jeg stadig kunne mærke jordbær shaken drive ned af væggene på indersiden af min mave.

Jeg vælger 3 donuts. 1 til Nikolai og 2 til mig.

På vej hjem går jeg så forbi den her sindssygt cafe/restaurant, der oser af at være lidt anderledes, fyldt med kunst og et flot stueklaver og så en gut der sad og spillede elguitar og sang. Absolut ingen kunder i biksen, men en stemning af at det var fuldstændig ligegyldigt, fordi kunsten stoppede tiden og blokkede alt andet ude. Jeg kom hurtigt i tanke om at det var DET her der er grunden til at jeg gør hvad jeg gør og jeg ofrer det jeg ofrer, live musikken og at sidde og spille min musik så alt andet falder til jorden og jeg kan mærke en fuldkommenhed fra top til tå og en tilstand af uforurenet lykke.


Så igennem min sukkertåge, så jeg endnu engang alting helt klart. Jeg gik hen og snakkede med ejeren af caféen og fik lov at spille der i løbet af de næste par uger.


Jeg streamer showet live på stageit.com/timschouonline – så følg mig der nu, så jeg kan holde dig opdateret på hvornår præcis det går ned.

Ps. Weekenden fortsætter hvor fredagen startede. Sukkertoget. Nu ikke pga frustration, nu simpelthen bare fordi jeg er en sukkergris og har tænkt mig at nyde resten af weekenden præcis som jeg lyster. Og lige nu lyster jeg donuts cereal med mælk. Haha. Oh Lord praise America. Ja og så en croissant ikk. God søndag hjemme i DK.

————————– ENGLISH VERSION ————————–

IMG_4075.PNG

Frustration. Yup, it’s frustrating being me these days. There are a lot of balls in the air and a lot of loose ends. A lot of decisions to be made. Decisions that will be important for my direction as an artist and not least my platform, and just when I think that NOW it’s there, then there is another direction and a new opportunity that presents itself. No one knows what’s gonna go down right now, and that’s frustrating.

So that’s why today I was like, fuck it, let’s eat icecream and donuts. I tend to get a little self destructive when I get sad or lonely or frustrated, or when I give up for a minute. And I do give up, for a moment sometimes. So I went straight down on Hollywood Boulevard and found the nearest Johnny Rockets because they have the best milkshakes in town! Got a big fat burger (The original) and a strawberry milkshake ………. Now, I talk a lot about being honest, so I might at well come clean and tell ya’ll that on my way there I had a froyo with Oreo cookie and cream flavour. Disgusting, I know. But that was only the beginning.

IMG_4073.PNG

On the way home, I dragged my sugar and fat-loaded body alongside the stars on Hollywood Boulevard. There wasn’t really much “walk of fame” in this walk, more like a walk of shame.

Although I didn’t exactly go easy on the sugar and fat at Johnny Rockets, my body was craving more. It was almost as if I was looking for something. Either another kick of sugar, or looking for that feeling of complete breakdown that you get when you eat sweets and ice until you can’t have anymore. I don’t know what it was, but I went hunting for donuts! Could not find any until my roommate suggested a 7eleven, a little further up Sunset Boulevard. I went far to get these fucking donuts, even though my stomach was full and I still felt the strawberry shake sliding down the walls on the inside of my stomach.

IMG_4077.PNG

I take 3 donuts. 1 for Nikolai and two for me.

On the way home with the guilty donuts, I stumble upon this incredible artistic café/restaurant, filled with art and a beautiful piano and saw a guy who was playing electric guitar and singing. Just like me. (oddly enough) I was the only one there, but it didn’t matter one bit. Because the guitar and the music he was playing stopped time and all there was in this space was beautiful music in a beautiful room. I was reminded that this was it, that’s what it’s all about. This, and nothing else, nothing less, nothing more. Just music.

IMG_4080-0.png

Through my sugarrush, once again I saw things clearly. I went and had a talk to the owner and now I’m playing a gig at that beautiful café any time soon. I’ll make sure to stream it on stageit.com/timschouonline for you guys. Follow me there to stay updated on my next online show.

IMG_4086.PNG

Ps. The weekend continues exactly where Friday started. The sugar train. Now, not because of frustration, now simply because I am a fat sugar pig and ‘m going to enjoy the rest of the weekend exactly as I please. And right now I please donuts cereal with milk. Haha. Oh Lord praise America. Oh and a croissant. Enjoy your Sunday everybody.

IMG_4113.PNG

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I BELIEVE IN SPIRITS! ESPECIALLY THE MOUNTAIN ONES.