DEN DAG JEG FLYTTEDE IND I ET CRACK HOUSE.

WARNER BROS. OG JEG FORKÆLER MINE KÆRE LÆSERE. BARE FORDI.

images

Okay. I er måske ved at kede jer over mine tørre amerikanske eventyr, her på bloggen og har sikkert tit tænkt; “hvornår fanden får vi noget “free stuff?”

Det gør I nu. Eller én af jer gør.

Hjemme i DK er der nemlig snart premiere på den nye film “CREED” – Og ja, det betyder ikke mindre end at: SYLVESTER STALLONE ER TILBAGE SOM ROCKY! – Jeg elsker film, og Rocky er legendarisk, så det er mig en fornøjelse at kunne fortælle at Warner Bros. har givet mig lov til at udlodde en præmiepakke til mine følgere/læsere.

Præmiepakken indeholder en masse merchandise bl.a. sweatshirt, sjippetorv, laundrybag (formet som en boksesæk), boksehandsker mm. + 4 fribilletter, så du kan tage tre venner med i biografen og se filmen når du har lyst.

Jeg trækker lod mellem alle der kan fortælle mig, hvor gammel Sylvester Stallone er. Kommenter herunder på indlægget og deltag. Husk at skrive dit fulde navn eller hvordan jeg kan kontakte dig i tilfælde af at du vinder. Konkurrencen kører indtil mandag d. 30. november, hvor jeg trækker lod mellem alle rigtige svar.

Altså; Hvor gammel er Sylvester Stallone? Kommenter på indlægget herunder. Vinderen får direkte besked.

Filmen har premiere d. 3. december og du kan se traileren her: https://youtu.be/Xwn0Ah48Mps og et par billeder fra filmen herunder. Rocky er flyvende!

CRD-03207 CRD-03727 CRD-02874r_e76373b9-b718-e511-9453-067fa60ebf96 CRD-02532 CRD-01615r

11 kommentarer

 • Feeeedt fedt fedt!
  Gode gamle Rocky is back, glæder mig helt vildt til at se den!
  – og han er selvfølgelig 69 somre gammel.

  Mvh. Christian Bo Nissen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stina christensen

  Han er da 69 år gammel. Jeg kan kontaktes på den oplyste mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • morten

  Han er 69 :-). jeg kan kontaktes på mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Sofie Bayer

  Han er blevet 69 år! 🙂
  Men synes nu ikke bloggen behøver free stuff – dine historier er jo fantastisk læsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Han er 69 år….
  Jeg kan kontaktes på oplyste mailadresse i mailfeltet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nørgaard Jakobsen

  Sylvester Stallone er 69 år gammel. 🙂
  Og jeg kan kontaktes på Facebook eller Twitter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J. Flemming W. Christensen

  Han holder sig godt af én på 69!
  Du kan fange mig på Facebook, under samme navn, som ovenstående 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Koksbang

  Sylvester er jo blevet 69 år. Nogle venner og jeg er alle store fans af Rocky filmene, så vi ville alle blive glade for fribilletterne, hvis jeg skulle være så heldig at vinde 😀 jeg kan kontaktes på Facebook (Anna Koksbang) eller på Twitter (Anna_Blitz96)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Sly er jo ved at være en ældre herre, 69 år – men han er jo for fa’en ROCKY!!!!!!
  Fang den gamle krage på karinaalgren@gmail.com
  Weeeeee ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Riis Søndersted

  Sylvester er 69 år 🙂 Hvis jeg vinder kan jeg kontaktes på mail lulurs82@gmail.com eller på Facebook

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Calina Pedersen

  Sylvester Stallone er 69 år gammel

  Kontakt mig på calina.pedersen@gmail.com hvis jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN DAG JEG FLYTTEDE IND I ET CRACK HOUSE.