MY PERFECT HOLLYWOOD MOMENT.

JEG ER HELT TOSSET MED FLØDESKUM, MILKSHAKES, DONUTHOLES, BURGERE, CHEESECAKES & SWEET. POTATO. FRIES.

il_fullxfull.577956427_t4l2

Det er så varmt udenfor, at jeg tror jeg smelter. Det eneste rigtige lige nu er at drikke en kold Strawberry milkshake. Med flødeskum på toppen naturligvis.

Amerikanske dinere gør mig tryg. Her kan jeg rigtig ta’ en slapper, med isoverskæg og maven fuld af sirup fra de små tykke pandekager. Her kan jeg smide en ‘quarter’ i en rød jukebox og høre mine Elvis favoritter i højtalerne. Jeg indrømmer at det første jeg spiste i morges, var en håndfuld M&M’s der lå på mit natbord, fra gårsdagens filmaften med…. Nå ja, mig selv. Jeg så “Ted 2.” – Mmm. Sweet. Potato. Fries. Har du nogensinde prøvet at dyppe dine fritter i din milkshake. Yes.

Jeg er halvvejs igennem min burger. Det her er min morgenmad. Frokosten bliver nok ikk meget bedre eller sundere. Når først jeg har åbnet døren til det her helvede af fedt og sukkerræs, så lukker jeg den ikk igen lige foreløbig. Jeg er alt eller intet. Og jeg gør gerne det, at før jeg går på total udrensning, minimum 14 dage, så spiser jeg mig helt ned i donuts, burgere, is og slik indtil jeg har fået nok og ikk kan klare tanken af mere, de næste mange dage. Jeg tror ikk jeg er helt normal. Jeg har ikke nogen stopknap rigtigt når det kommer til slik, is og greasy food. Nogle gange føler jeg at det er lidt af en sygdom. Som barn måtte man ikk få slik og is og burgere særlig tit. Jeg tror problemet er, at jeg stadig er et barn og nu er der ikke nogen der bestemmer over mig længere. Det er ikke så godt. Jeg har rygrad som en regnorm.

Heldigvis har jeg fået konstateret spiserørsbrok for et par år siden, hvilket resulterer i at når jeg gør det her, så bliver min stemme spist op af syre og jeg kan ikk synge optimalt, så der bliver det rimelig nemt for mig at stoppe, eftersom min stemme betyder alt for mig. Mere end en milkshake…. Tror jeg nok.

Men sygeligt kalder jeg det, fordi lige nu, idet jeg er ved at være færdig med min burger og under hele indtaget af dette fiest, sidder jeg bare og tænker på hvad jeg skal spise efter det her. Jeg ved det ikke er helt normalt, for jeg har set mine venner spise sammen med mig og de har en stopknap. Jeg har en ven, der siger at han spiser en hel plade Marabou når han skal være rigtig slem, men vi andre tror ikke rigtig på ham. Mig til gengæld. Jeg spiser en hel plade Marabou, det gør jeg sgu, kaster en bøtte Ben&Jerry’s ned og tygger en hel pose matador mix, som om jeg drak et glas vand.
Har lige spist en stor burger, sweet potato fries og en kæmpe milkshake med flødeskum på toppen og det eneste jeg tænker på, er hvor jeg mon kan få mit donut fix nu. Nu gælder det om at være smart og vælge det rigtige sted. Det kan nemt gå galt med donuts nemlig. Den donut skal da nok også højst sandsynligt skylles ned med en oreo milkshake fra Johnny Rockets.

Jeg kunne godt tænke mig noget hjælp faktisk. Tror ikke det her er godt for mit hjerte. Og jeg ved for a fact at det bestemt ikke er godt for min stemme og mit spiserørsbrok. Mmm. Donut holes.

Fra donut og Oreo milkshake, til en cheesecake fra cheesecake Factory. LA er for sindssyg! Det bugner simpelthen med lækkerier overalt. Der er dog også sunde alternativer og måltider, men det er fandeme svært når man ikke har nogen rygrad.

Når jeg er færdig her, så skal jeg hjem og øve full band showcase på Viper room i Hollywood, efterfulgt af tysk juletur. Og derudover skal jeg smide resten af mine M&M’s og donut-holes ud, som jeg købte i et svagt øjeblik igår aftes, på den lokale tankstation. Du ved, de der virkelig “nu skraber du bunden” agtige donutholes.

Jeg ved ikke hvorfor den her cheesecake er på vej. Måske er det fordi jeg keder mig. Én ting er sikkert. Jeg skal fandeme være glad for at jeg ikke bliver tyk lige med det samme.

Shame on you Red Velvet Cake! Men kæft hvor smager du godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY PERFECT HOLLYWOOD MOMENT.