COME CAMP WITH ME! 

FUCK FERIE! / FUCK VACATION SO MUCH! 

(ENGLISH VERSION BELOW)
Kan seriøst ikke overskue mere ferie nu. Det er som om hele verden er gået i stå. Som om alle har glemt hvem jeg er og at der er en ildsjæl, der prøver at brænde igennem med sin musik lige her. Jeg vil tilbage til L.A. Jeg vil tilbage til Berlin. Jeg vil mærke at drømmen lever. Gider mit publishing selskab godt stoppe med at holde ferie nu? Gider mit management godt stoppe med at holde ferie lige nu? Og gider de major labels, der skal signe mig, godt at få fingeren ud?  – Jeg beder ikke om meget og SLET ikke ferie! 

Kender I det? 

————–

FUCK VACATION! 

Can’t do no more vacation mode! It’s like the world stopped spinning. As if everyone forgot who I am and that there’s a fire burning inside my soul, about to be put out by this stupid vacation mode. I don’t like it one bit. I wanna go back to L.A. I wanna go back to Berlin. I wanna feel alive. Would my publishing company mind quitting vacation like right now? Would my management mind ending their vacation right this minute? And would the major labels, who are going to sign Tim Schou, mind getting a move on? 

I don’t ask for much, and especially not for vacation! 

Know the feeling? 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COME CAMP WITH ME!