DEATH IS EASY, LIVING IS THE HARDEST PART.

TISSEMANDENS ALLETIDERS HELT!

(Sponsoreret indlæg)

Okay. Mand! Er du fan af din tissemand? Kvinde! Er du fan af din mands tissemand? Mænd og kvinder, er I i det hele taget bare fans af tissemænd og testosteron? For så bliver I meget kede af at høre det “Opel” lige har fortalt mig.

Hvis din mand har hængt lidt med mulen eller, nåhr ja, dilleren, på det sidste, så er det måske fordi mænds testosterontal generelt er faldet drastisk ifht. for bare 50 år siden. Det betyder, at vi får mindre lyst til sex, og oveni hatten får vi også et mega dårligt selvværd. ØV!

Jeg synes derfor det er helt på toppen at der nu er blevet designet et par underbukser med fuld fart på ventilationen, til lille tisseleif, så vi kan få “stiv pik og håret tilbage” igen. Ja tak. Se videoen ovenfor. Jeg skal godt nok lige vænne mig til designet og ikke mindst overbevise det modsatte køn, om at det er pivfrækt. Der er sådan lidt 70’er over det praktiske look, og hey, det var sgu også en meget… øhm, kodyl tid. Mænd! Velkommen til the land of the free. Her kan vi ånde og løbe frit, uden stramme boller og svedige baller.

IMG_6956Fik dem her med posten igår og du kan bestille dine gratis ved at trykke lige HER.

Og så synes jeg vi skal slutte af med dette fantastiske billede af min gode ven Morten, (i stor størrelse naturligvis… du kan takke mig senere Morten.) som jeg døde af grin over, da “Opel” kontaktede mig og spurgte om jeg ikke ville slå et slag for testosteron. Ikke så meget pga. underbukserne, mest fordi det lige var “Morten,” der pludselig stod der i en fuldstændig flot og gennemført positur. Morten er en god skuespillerkollega og ven gennem mange år og som I kan se, kræver det sin mand at tage et modent, fornuftigt og forhåbentlig, moderne valg. Sejt Morten. Unterhosen Von Opel. Jeg ved ikke med Jer, men jeg glæder mig ihvertfald til en fremtid med sunde sperm- og testosterontal, god sædkvalitet og et forhøjet selvværd, blot ved at tage et par praktiske “underjohns” på. Tak Opel, tissemandens alletiders helt!

RideComfortablyByOpel_Hero1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEATH IS EASY, LIVING IS THE HARDEST PART.