TISSEMANDENS ALLETIDERS HELT!

SKAT! DER ER EN GOD GRUND TIL JEG IKK’ KA’ HUSKE DIN FØDSELSDAG!

Anthon-Berg-logo-sort-300x191

Jeg kan ligeså godt sige det som det er. Jeg husker som en si! En si med flere huller end der kan være i en si. Og sådan har det altid været. Har altid glemt mine kæresters fødselsdage, medmindre de virkelig har hjulpet mig meget pædagogisk med huskeregler som; “Okay, skat, hvis nu du tænker på juleaften, bare i april, så kan det være du kan huske det.” – Jeg har også tit glemt hvor gamle præcis det er de er, det kan dog nogle gange være en fordel, alt afhængig hvor gammel hun er. Høhø. – Men der er jeg også tit blevet hjulpet med tips som; “Okay, skat, hvis nu du forestiller dig 2 svaneår, hvor gammel er jeg så?” “22!!!” Udbrød jeg glad, mens hun noget uimponeret og sarkastisk rystede på hovedet og gik på arbejde. Ja vi kommer tit i “bad standing” med vores kærester fordi vi ikke lige kan huske hvornår vi kyssede første gang, eller hvornår vi var på Tenerife, eller var det Gran Canaria?

Nå, men anyways. Det er der nu kommet en fantastisk forklaring på, og jeg har til min positive overraskelse fundet ud af at det faktisk er helt okay at jeg ikke kan huske hvad min kærestes mor hedder. (ej okay.) – Det er nemlig sådan at den del af hjernen vi mennesker bruger til at huske med, er betydeligt mindre hos os mænd, end den er hos kvinder. Tadaaaa.

Ja nu kan man selvfølgelig vælge at bruge de videnskabelige beviser som undskyldning for ikke at være en mere opmærksom kæreste.

Men hvordan kommer man tilbage i “Good Standing?”

Det behøver ikke koste kassen eller kræve timelang planlægning at vise sin kæreste, at man holder af hende. Anthon Berg har spurgt de danske kvinder, hvilke former for påskønnelse de bliver mest glade for, og her er deres svar:

  • Slyng med flere søde ord, kys og kram og kærlighedserklæringer (46 %).
  • Forkæl med ’retten til fjernbetjeningen’, ’maden serveret’ eller ’en god flaske vin på en hverdag’ (43 %).
  • Kom hjem med en buket blomster eller lidt chokolade på en hverdag (41 %).

The Good Standing Kit

Få et helt år i kridthuset hos kæresten

Har man brug for lidt mere hjælp til at påskønne sin kæreste, tilbyder Anthon Berg på generøs vis, at man kan vinde et helt års “Good Standing” hos sin udkårne. Se hvordan i filmen herunder.

Har du ikke en kæreste, så kender du nok en mand i nød et sted, eller måske du kan komme i Good Standing hos din bedste veninde, søster, kollega eller bedstemor. God fornøjelse og held og lykke.

(sponsoreret indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TISSEMANDENS ALLETIDERS HELT!