WATER WATER WATER, ERASE ERASE ERASE

HVIS DETTE ER SANDT……!?

 

image

For nogle måneder tilbage blev jeg kontaktet af smykkedesigner Mads Heindorf, med en forespørgsel og et tilbud om at blive ambassadør for hans kommende smykkelinje; “Svanesmykket,” hvor overskuddet skulle gå til Familier Med Kræftramte Børn. (FMKB.)

Jeg bliver tit kontaktet ang. Frivillig hjælp til mærkesager og det kan engang imellem være svært at vælge de rigtige projekter, men da projektet blev anbefalet af en nær ven og jeg syntes hele ideen lød dejlig positiv og iøvrigt er af den opfattelse at hvis nogen mener de kan få noget godt ud af at bruge mit ansigt og min person til godtgørende arbejde, der hjælper andre, så skal jeg være den sidste til at sige nej. (Nu skal jeg passe på hvad jeg siger.)

Så jeg sagde ja til at være med på legen, ligesom en række andre kendte ansigter gjorde, deriblandt; Tori Spelling, Melanie B, Bryan Rice, Ghita Nøhrby, Birthe Kjær, Susse Vold m.fl.

Men i morges modtog vi allesammen en e-mail fra Mads Heindorf, der med bævren i tastaturet, fortalte at der er blevet gjort opmærksom på at “FMKB” måske ikke har helt ren mel i posen.

Læs TV2 nyhedernes artikel her:

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-11-27-kraeftforening-kober-villa-til-145-millioner-kroner

Hvis dette er sandt, er det simpelthen noget svineri og en udnyttelse på det groveste. Det er så ærgerligt og det gør, at jeg næste gang selvfølgelig er nødt til at være meget mere påpasselig med hvilke sager jeg støtter.

Jeg vil gerne tage afstand fra “FMKB” indtil sagen er afklaret. Mads Heindorf har selvfølgelig lovet alle ambassadører, at vores navne bliver fjernet fra alle opslag og tryk ifbm. “KFMB,” indtil sagen er helt opklaret.

Mads er et fantastisk menneske. En mand med en vision om at skabe noget smukt med den uselviske bagtanke at hjælpe familier med kræftramte børn og det ærgrer mig helt ind til benet, hvis dette er sandt.

Hvad mener du?

image

(Billede taget af: Mynte Lagoni)

1 kommentar

  • Awesome issues here. I am very happy to peer your post.
    Thanks a lot and I’m taking a look ahead to touch you.

    Will you kindly drop me a mail?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WATER WATER WATER, ERASE ERASE ERASE