DEN TID PÅ ÅRET, HVOR VI HAR EN FANDENS GOD UNDSKYLDNING, FOR AT HJÆLPE ANDRE.

Sponsoreret video: En guitarsolo kan være ligeså sund som en løbetur!

image

(Sponsoreret indlæg.)

Stærke nyheder! Musikspilleri er måske ligeså sundt som landevejsløberi.

Hvis der er en ting jeg tror højt og helligt på, så er det musik. Der er ikke noget stærkere middel i min verden til at få mit blod til at pumpe og mit hjerte til at slå. Nu er jeg så heldig at jeg ikke blot forbruger musik, men også selv udøver det, men faktisk viser det sig at der måske er ligeså meget at hente for en der ikke kan spille noget instrument eller synge, hvis bare man sidder med en guitar og klimper lidt eller synger en sang.

“4Sound” er gået ind i et projekt der hedder “The Music Method” der fokuserer på at højne vores helbred ved simpelthen at spille musik. Eksperimentet går altså ud på at man undersøger, hvorvidt musik og det at man spiller på et instrument kan føre til bedre helse. Og det er ligegyldigt om du kan spille eller ej. Se selv her:

 

Så, istedet for at løbe de der 15 km om ugen, så skulle du måske hellere tage og øve dig på den Led Zeppelin solo, du altid godt har ku’ tænke dig at spille, eller øve dig på det episke “drum fill” i Phil Collin’s “I can feel it coming in the air tonight” ved minuttal 3.42. Er næsten sikker på det er lige så sundt.

Så ja, tilbage er der bare at sige; Keep rocking in the free world!

(Indlægget er sponsoreret af “4sound”)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN TID PÅ ÅRET, HVOR VI HAR EN FANDENS GOD UNDSKYLDNING, FOR AT HJÆLPE ANDRE.