WOKE UP A CHANGED MAN.

Hvordan kan du leve sådan?

Folk spørger tit: “Hvordan kan du det der? Bliver du ikke træt af det? Du må da snart ha ondt i kroppen og hovedet af at leve sådan?

– Jeg er lige gået i seng hjemme hos Pelle og Claudia. Der er redt op til mig oppe på et fint lille værelse. Dynen ligger foldet op med en lille trekant og byder mig velkommen til en god nats søvn.

Kan I huske dengang man var dreng (eller pige) og man kom på ferie hos farmor og farfar og bare glædede sig til næste morgen hvor man skulle op til ristet franskbrød med smør og pålægschokolade? Sådan har jeg det lige nu. Kriller og sommerfugle i maven.

Nu er det lidt en form for selvfølge at ha’ det godt og føle sig tryg når det nu er min bedste ven og hans kæreste jeg sover hos i nat, men det er faktisk sådan jeg har det de fleste steder jeg sover. Fordi det er mennesker der åbner deres hjem for mig og viser mig omsorg og kærlighed. Det er en helt unik følelse og det slår mig hver gang jeg skal til at hoppe i seng, om det er en sofa, en seng eller et gulv… Det er mennesker, der viser mig kærlighed. Og tro mig, man skal være lavet af noget helt specielt for at åbne sit hjem og hjerterum på den måde som jeg har oplevet så mange gøre det.

Hvordan kan man undgå at blive fuldstændig høj, føle sig heldig og føle sig taget sig af. Helt ærligt. Var jeg gået i seng, hjemme i min trygge lejlighed på Vesterbro som jeg, tro det eller ej, rent faktisk ejede engang, hver eneste aften, så havde jeg ikke oplevet dennne uselviskhed fra andre mennesker som jeg er blevet vist gang på gang og det er bare så fucking bekræftende at se folk vise den side af sig selv og det minder mig om at ja, verden er et grimt sted på mange punkter, men lige så grim som den er…. hold kæft hvor er den også bare lige så dejlig og smukkere end smuk. Tak til alle jer der har åbnet jeres dør for denne moderne vagabond. Kh Tim. <3

 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOKE UP A CHANGED MAN.