HELT ALMINDELIG PÅ EN HELT ALMINDELIG FREDAG

Reklame for Tøjeksperten

fullsizerender-3

Den er god nok. Jeg har lige været nede og handle. Altså sådan, handle ind, du ved. Sådan helt almindeligt, i en helt almindelig netto. Det var pænt optur. Og lidt mærkeligt. Tror det er første gang i 2 år at jeg har handlet ind og fyldt et køleskab op med varer.

Jeg har været så heldig at ha’ en veninde der har en veninde, som har en lejlighed med et værelse tilovers i København. Og her skal jeg bo i 3 ugers tid. Her skal jeg ha’ dannet mig et overblik over hvad der skal ske hjemme i Danmark ifm. min nye single, “Altar” som udkommer worldwide d. 19. januar.

Det er lidt tosset det her. Jeg har mit eget sted for en stund. Jeg har et tøj-stativ. Et tøj-stativ(!?) hvor jeg kan hænge alt lige fra jakker og skjorter, til bukser der er fint lagt sammen og hænger på den dersens dims på bøjlen, der er lavet til selvsamme formål. Smart.

Jeg har tændt et par stearinlys og sat en plade på. Kaffekoppen står lige ved siden af LP coveret med “Beck – Morning Phase”, der ligger på det hvidmalede trægulv. Det bliver pludselig en meget taknemmelig følelse at sidde og høre musik på sin helt egen pladespiller, på sit helt eget værelse.

Nu er der vel bare at vente. Vente på at der kommer X factor. Jeg tager en tår af kaffen, brækker et stykke chokolade af en marabou-plade, den med Oreo og sætter punktum for dagens tankespind. Åh ha, det voksne liv. Det kan noget.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *