VAR I STUDIET MED ET STJERNESKUD

ER ALLE DE LIVE SHOWS… TIL MIG??!

Det er med ærefrygt at jeg annoncerer disse forårs datoer i min live kalender. Jeg har gemt mig i et studie i 5 år, så det bliver med kriller i maven at jeg skal ud og stå ansigt til ansigt med mine sange og ikke mindst publikum. Jeg glæder mig helt vildt og håber I vil komme ud og se mig, når jeg tager med som support for Barbara Moleko på hendes Danmarksturné der starter i Taastrup d. 21. februar.

Se hele min opdaterede live-kalender og køb billetter på www.timschouonline.com/tour

Jeg glæder mig til at se jer. Kh Tim.

fullsizerender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAR I STUDIET MED ET STJERNESKUD