ER ALLE DE LIVE SHOWS... TIL MIG??!

EN JOURNALIST SPURGTE MIG OM NOGET…..

50s-journalist

 

Fik et par spørgsmål fra en journalist og det satte lidt tanker igang.

  • “Du har været i studiet de sidste 5 år. Er det for at lave musik til din egen, kommende plade – eller er det inklusiv alle de ting, du har lavet sammen med andre også?”

Mit arbejde i studiet altid været med henblik på sange til mig selv og ikke mindst har det været et mål at shoppe en pladekontrakt med et major label med mig selv som artist. Det har taget lang tid at finde ind til kernen af mig selv og jeg søger stadig. Forhåbentlig bliver jeg ved med at søge, da det oftest skaber de fedeste resultater, ikke at ha regnet alting ud. 

I min søgen efter min egen lyd og retning som kunstner har jeg gennem tiden været heldig at få lov til også at arbejde med andre artister og skrive sange for dem, hvilket jeg elsker at gøre. I sidste ende er det vigtigste for mig at skrive sange og skabe noget som ikke var der før, og om det så ender med at blive en sang til mig selv eller en anden værdig artist, det bekymrer mig ikke, det er ikke for min skyld jeg skriver, det er for sangens skyld, det er den der skal ud og leve sit eget liv. 
 
Siden sidste år, nærmer jeg mig nu 10 udgivelser med andre artister på major labels i 3-4 forskellige lande og det er fedt at mærke den dominoeffekt der opstår når man ligeså stille får prikket hul. Det er iøvrigt vildt lærerigt for mig at arbejde sammen med andre og ikke altid at være artisten i fokus. Hver gang jeg skriver en sang, om det er til mig selv eller andre, bliver jeg dygtigere og jeg får skærpet min sans for hvad jeg skal som artist i mit eget solo projekt. Så for at svare kort på dit spørgsmål; Ja, det har været både for at skrive til mig selv men også til andre etablerede artister. 
  • Din nye single er ude nu. Er der album på vej?
Jeg har lige signet en worldwide pladekontrakt med Iceberg/BMG i Tyskland og der er snak om og tanke på et album ja. Men først skal der banes vej for dette album, med et par singler som jeg arbejder på lige nu som udkommer her til efteråret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER ALLE DE LIVE SHOWS... TIL MIG??!