THIS ARTICLE MADE ME SMILE!

TIDEN STÅR STILLE PÅ KØGE TORV

Tidlig formiddag. Tiden står stille på Køge Torv, imens vintersolen dufter mere af forår end af vinter.

Det kan godt være at Los Angeles er et af mine yndlingssteder i verden, men jeg begynder mere og mere at forstå at der er skønhed i alle kroge og hjørner af verden, især når man har tid til at stoppe op og kigge ind i solen, som jeg har denne morgen, præcis ligesom den ældre herre der står helt stille, kigger op i himlen og trækker livet ind i den anden ende af torvet ved siden af Frederik den VII som står lige så støbt i sten som altid.

Jeg har lige været i radioen. Radio Køge. Vi går langt tilbage. Ca. Helt tilbage til 2011. Så nu kalder jeg dem Radio Skøge. Det må man gerne når man kender hinanden. Martin Vodstrup, som er programchef, har været på radioen siden 1995! Det vil altså sige at han startede da han var 13 år gammel. Han startede da han var 13 år!!!! – Jeg brød ud i et kæmpe grin. Et grin der var fyldt med overraskelse og ikke mindst respekt for hans stædighed og kamp for en lokal radio som Radio Køge. Sådanne historier er vigtige og noget der hører fortiden til, i en tid hvor vi knap kan holde fokus eller opmærksomheden i mere end 8 sekunder før vi swiper videre i vores informationer.

Om det er dovenskab og mangel på fornyelse eller om det er et hjertebarn og en kamp for de lokale der står bag grunden til at Martin trofast har hængt i, det vil jeg lade ham om at filosofere over. Jeg tror dog mest på 2’eren. Men hvadenten det er det ene eller det andet, så er det ihvertfald hyggeligt at komme tilbage på Radio Køge efter 3-4 år, med langt hår og stadig blive genkendt og behandlet som familie. Tak til Amanda, Martin og Carsten for en dejlig morgen.

Jeg står på torvet og glæder mig til at Café Vivaldi åbner og jeg kan komme ind og nyde en kop kaffe, med solen lige i bærret, inden jeg rejser med toget til Hamborg i Tyskland og spiller en koncert. Men først kigger jeg lige ind til Mogens i Køge Musik Center til en snak om gamle dage.

Livet er en film der skal ses udefra og lige nu er mit liv en smuk åbningsscene på en frostklar formiddag, i en autentisk dansk by med brosten og hele molevitten. ❤️

5f551b0e-edd2-4160-a50f-49202f8f52f5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS ARTICLE MADE ME SMILE!