SVÆRGER DET HER ER DEN SØDESTE VIDEO DU HAR SET IDAG!

No Filter; Bare en stor fed stress-bums!

Er lige kommet hjem fra Hamborg, hvor jeg spillede en koncert på Reeperbahn, bare mig og min guitar. Altid fantastisk at spille i Hamborg, men denne gang var jeg af en eller anden grund top-nervøs og en smule stresset. Koncerten gik godt, men fandeme om jeg så ikke vågner op med en kæmpe fed stress-bums lige under øjet? Den føles større end den er, ligesom at min nervøsitet var større end der  overhovedet var grund til.

Tror nu det er meget naturligt. Jeg ved præcis hvordan jeg skal gøre for at alt går op i en højere enhed i studiet, efter at have arbejdet og formet min musik bag lukkede døre de sidste 5 år. Nu står den så på at spille det live for ægte mennesker ude i den skræmmende virkelighed og det er altså noget helt helt andet. Derfor er jeg både spændt og lidt bange og ja, det er denne bums åbenbart et udtryk for.

Det er okay at være menneskelig, det ved jeg, men……. Brænd i helvede, din bums! img_5734

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVÆRGER DET HER ER DEN SØDESTE VIDEO DU HAR SET IDAG!