Twins from 'THE GREAT GATSBY' dancing to my song.

En levende dukke, Wafande, Pharfar og Miley Cyrus! Altsammen på én dag!??

Så øhm. Jeg har haft en skør dag idag. Fik et lift af en levende dukke i morges, skrev en sang med Wafande og Pharfar og sluttede så dagen af med at få en guitarlektion af en asiat som har skrevet “Wrecking Ball” med Miley Cyrus. – Hvad har du lavet idag?

So I had a really fun day today. This morning I got a taxi ride from a living human doll, wrote a song with some of Denmark’s finest, “Wafande” and “Pharfar” and then I ended the day getting a guitar lesson with an Asian producer who wrote “Wrecking Ball” by “Miley Cyrus.” – What did you do today?

img_5923

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twins from 'THE GREAT GATSBY' dancing to my song.