En levende dukke, Wafande, Pharfar og Miley Cyrus! Altsammen på én dag!??

CRUSHER LIDT PÅ PERNILLE BLUME….

Dagens crush har taget lidt overhånd, da en ven som altid er så venlig at lede mig i retningen af bemærkelsesværdige kvinder, gjorde mig opmærksom på hende her. (Ja, vi er nogle drengerøve, sagsøg os!)

Jeg plejer at ryste på hovedet af ham og dykke tilbage i min musik. Men idag kiggede jeg lige en ekstra gang.

Hvordan kan man IKKE crushe over Pernille? Der er noget over smukke kvinder der går efter guldet, er fastsat på at ofre alt og kæmpe indtil de kan sætte tænderne i medaljen. (Vild metafor jeg laver her, jeg ved det.)

Dagens crush er: Danske OL guldvinder, Pernille Blume. Ja tak!

img_6069

img_6073

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En levende dukke, Wafande, Pharfar og Miley Cyrus! Altsammen på én dag!??