“AT BOOKING.COM ER AT LEVE!” – RABAT TIL ALLE MINE LÆSERE!

booking_1         Reklame for Booking.com – https://www.booking.com/s/5c98aa98

Booking.com spurgte mig hvad jeg får ud af at rejse. Svaret er simpelt; Historier. Jeg vil opleve, jeg vil smage, jeg vil grine, græde, jeg vil skræmmes, jeg vil rystes. Jeg vil ha’ noget at skrive om og nogen at skrive til. Jeg rejser for at skrive og jeg skriver for at smage på livet én gang til.

For mig handler det om at blive ved med at rejse og rykke mig, fysisk men også psykisk. Altid være nysgerrig på mere og lære nye steder at kende. Det holder min motor igang og jeg bliver inspireret til at fortsætte mit skriveri som musiker og sangskriver. Always travel, never arrive.

Og det er ikke altid de dyre luksusoplevelser der giver de fedeste og mest mindeværdige oplevelser. Et af mine yndlingssteder at bo er på et hostel i Berlin, som er en lille husbåd der ligger i havnen og vugger. Det er helt fantastisk og latterligt billigt.

Jeg sidder netop og kigger på booking.com og der er virkelig nogle fede muligheder ift. billige alternative. Tjek det lige ud. Det behøver ikke at koste alverden at tage afsted og få noget luft og ny inspiration til at fortsætte hverdagen derhjemme. Slet ikke når man får en mulighed for lidt lækker rabat igennem mig.

Det er nemlig sådan at når du booker din næste oplevelse igennem linket her: https://www.booking.com/s/5c98aa98 – så får du 200 kr. i rabat. (Rabatten for du når dit ophold er overstået.)  – Du kan iøvrigt også optjene mere rabat ved at “refer a friend” inde på siden.

Så hvad venter du på. Gør det, gør det, gør det. Ud og få én på opleveren.

img_3552img_6226fullsizerender-32fullsizerender-23fullsizerender-20fullsizerender-15imageimageIMG_6877.JPGIMG_2101.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Will Smith on Love and Happiness.