OG FRA MIT VÆRELSE KAN JEG SE HIMMELBJERGET....

MAN KAN MÅLE SUCCES PÅ MANGE MÅDER

991eb773-bf6b-445e-8b74-6f81c7adbb7cPhoto by: Shannon Ciricillo

Min nye single “Nirvana” er ude. Lyt her: https://timschou.lnk.to/nirvana

Den handler om at leve livet og at rejse, men den handler også om at flygte fra livet. – fysisk som mentalt. Og så handler den om lige præcis det du synes den handler om.

Jeg skrev den nemlig på ca. 1 time og gik aldrig tilbage for at ændre noget. Så den står helt nøgen og åben for fortolkning. Jeg kan ret godt lide at den er blevet udgivet præcis som jeg skrev den, helt ufiltreret og ligefrem.

Man kan måle succes på mange måder, men jeg er en meget glad mand der i løbet af påsken har opnået +60.000 streams på Spotify alene og “Rix fm Fresh” i Sverige har sat singlen i rotation og spillet den 30 gange henover weekenden!

Vi går først rigtigt igang i denne uge med at promovere Nirvana og så er det bare at krydse fingre for at de danske radioer også synes den er god nok til at blive added til playlisterne, hvilket i sig selv kan være noget af en opgave.

P4 har spillet min forrige single “Altar” en masse og gør det stadig. Det føles stadig vildt at høre sin egen musik på radio og det er en kæmpe lettelse at se noget man har knoklet for, bære frugt.

Så egentlig vil jeg bare lade en stor tak lyde til jer der lytter til mine sange og de radioer derude der er OBS på mig.

Min musik kommer altid fra hjertet og skulle gerne skildre en historie der inspirerer og har noget at fortælle.

Tak og jeg lover at der er mere hvor det kommer fra.

Kh Tim.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG FRA MIT VÆRELSE KAN JEG SE HIMMELBJERGET....