Never Ending Vagabond Tour

SMIL EMIL……

c075711d-8fdf-4953-8a5e-aee37171196d

Her sad vi. Kasper og jeg. På en bænk i Kgs. Have. Vi havde købt en lækker picnic på torvehallerne. 4 fisk og 3 salater. Solen skinnede ned på 2 langhårede venner og foråret viste sig fra sin bedste side.

Når man er så gode venner som Kasper og jeg, så mødes man nogle gange for at grine og mindes de gode tider. Og andre gange mødes man for at græde og trøste, og så er det ikke altid at der er plads til smil. Men vi smiler indeni. – Helt indeni, smiler vi.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Never Ending Vagabond Tour